07-05-2021

Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα όλο νόημα στο instagram

Δείτε το μήνυμα της ηθοποιού

Η Δανάη Μπάρκα έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα στους followers της. Με αφορμή τον νέο μήνα που ξεκίνησε πόσταρε στο instagram φωτογραφία της να χαμογελάει κι έγραψε:

«Καλό μήνα είπαμε;;..

Δεν είπαμε!! Καλό μήνα παιδιά!!

Είναι ο τελευταίος του χρόνου..φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες, να αποχαιρετήσετε αυτή την χρόνια όπως της αρμόζει, να υποδεχτείτε την επόμενη ανάλογα, να χαμογελάτε και να αγαπάτε.

Επίσης να σκέφτεστε ότι υπάρχουν πράξεις που μπορούμε να κάνουμε για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, για άστεγους που κρυώνουν, για παιδιά σε ιδρύματα που δεν έχουν οικογένειες και για ηλικιωμένους σε γηροκομεία που είναι μόνοι.. οπότε ψάξτε τρόπους επικοινωνίας και κάντε ένα καλό για άτομα που μας χρειάζονται έτσι ώστε να μπει το 2020 με ωραία ενέργεια!».

View this post on Instagram

Καλό μήνα είπαμε;;.. Δεν είπαμε!! Καλό μήνα παιδιά!!🎄🎄 Είναι ο τελευταίος του χρόνου..φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες,να αποχαιρετήσετε αυτή την χρόνια όπως της αρμόζει,να υποδεχτείτε την επόμενη ανάλογα,να χαμογελάτε και να αγαπάτε• ——— Επίσης να σκέφτεστε ότι υπάρχουν πράξεις που μπορούμε να κάνουμε για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη,για άστεγους που κρυώνουν,για παιδιά σε ιδρύματα που δεν έχουν οικογένειες και για ηλικιωμένους σε γηροκομεία που είναι μόνοι.. οπότε ψάξτε τρόπους επικοινωνίας και κάντε ένα καλό για άτομα που μας χρειάζονται έτσι ώστε να μπει το 2020 με ωραία ενέργεια!✨✨ —— 📸 @apostolosgeor

A post shared by Danai Barka 🌻 (@danai_barka) on

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ