02-03-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 17/11

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας

Καλημέρα! Ήρθε η Κυριακή, ημέρα που φαίνεται να κρύβει και εκπλήξεις για πολλούς από εσάς. Τι γίνεται με τα ερωτικά σας και άλλους τομείς της ζωής σας; Ας δούμε τι σχεδιάζουν τ’ άστρα για τη σημερινή ημέρα.

ΚΡΙΟΣ: Για όσους είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, όμως οι εξωτερικές συνθήκες δεν θα σας επιτρέψουν να τα απολαύσετε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει, αλλά δεν βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά, πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους, που θα βοηθήσουν στην πρόοδο και την καριέρα σας. Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική ζωή σας, φέρνοντας αέρας ανανέωσης. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας. Μπορεί οι ημέρες που θα ακολουθήσουν να είναι κάπως πιεστικές, αλλά θα ανακαλύψετε νέες δυνατότητες για να εξελιχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να ακούτε και ίσως μάθετε και μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφέρετε τη γνώμη σας. Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σχέδιά σας, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι. Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας. Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και, αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε μεν βρει τρόπους να απαλλαγείτε από το μεγάλο άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε ως τώρα, αλλά ακόμα σας λείπει το κίνητρο για να βρείτε τρόπους που θα σας ανακουφίσουν τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς, αλλά και στη σημασία που δίνατε ως τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό χώρο σας. Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις για τις οποίες έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και καλύπτουν και τις πιο μικρές ανασφάλειές σας.

ΛΕΩΝ: Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατες, καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Επιδιώξτε αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα δυναμώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Τα θέματα της καριέρας σας θα προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά πρόσωπα θα είναι θετικές. Διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο σας, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά. Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και με άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο. Λειτουργήστε πυροσβεστικά αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή. Κερδίστε ξανά τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα τόσο των συνεργασιών όσο και των σχέσεων. Κάντε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε χρόνο να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική ζωή, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική συναισθηματική σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο. Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτούς που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δεν θέλετε να αναλάβετε τον ρόλο του ειρηνοποιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέχρι στιγμής σάς έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Ομως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα, καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι εσφαλμένες κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν, οξύνοντας τις διαφορές σας με τους άλλους. Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανέναν λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει. Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τον οικογενειακό χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή τύχη σας θα συμβάλλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος. Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά και το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος ανάμεσά σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους. Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στον σύντροφό σας, ενώ σας το ζητεί απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως δεν θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι. Φροντίστε να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας και εγωισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη στην οποία πρέπει να βγείτε νικητές. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά προς το πρόσωπό του, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε με σκοπό να είστε από πάνω να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν. Δεν αποκλείεται να εμφανίσει και αυτός κάποια πλευρά του που θα σας βρει απροετοίμαστους. Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκέφτεστε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο έρωτας και τα φλερτ, σε όσους είστε αδέσμευτοι, θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Εάν δεν το επιθυμείτε, μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων. Ετσι κι αλλιώς, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν και όχι μόνο δεν θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ