10-05-2021

Η αποκάλυψη τραγουδιστή για το δυστύχημα Παντελίδη: Ήταν νεκρός ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω…

Μία αποκαλυπτική εξομολόγηση

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει πώς έμαθε για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη και την τραγική ειρωνεία.

Ήταν φίλοι με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και ο χαμός του τον είχε συγκλονίσει και μάλιστα ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα espresso και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

Αποχαιρετήσατε με αναφιλητά τον Παντελή Παντελίδη. Ήσασταν φίλοι;

Καταρχάς το δυστύχημα έγινε κάτω από το σπίτι μου. Ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο. Πάγωσα. Τρόμος. Δεν θέλω να τα θυμάμαι. Από την άλλη, ο γιος μου ήταν ο μετρ του στο κέντρο διασκέδασης όπου θα εμφανιζόταν. Συνεπώς το ζήσαμε δύσκολα στο σπίτι μας. Με τον Παντελή είχαμε γεννηθεί την ίδια μέρα, καλό παιδί, με ευγένεια και ταλέντο απέραντο. Ερχόταν στα μαγαζιά όπου τραγουδούσα, πριν γίνει φίρμα, και πάντα του έδινα το μικρόφωνο. Του άρεσε να τραγουδά Νότη Σφακιανάκη. Όταν έγινε διάσημος, συνέχισε να με τιμά στις πρεμιέρες, κι έχουμε περάσει βράδια με πολλά γέλια και ιστορίες.

Ποιος σας ειδοποίησε για το τροχαίο;

Ο επιχειρηματίας. Και η ειρωνεία της τύχης; Εκείνος βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για τα διαβατήρια του Παντελή και του Αντώνη Ρέμου για ένα tour στην Αυστραλία. Και λίγα μέτρα πιο μακριά ο Παντελίδης ήταν νεκρός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ