08-05-2021

«Για 3 μήνες έτρωγα μόνο δημητριακά» – Συγκλονιστική εξομολόγηση ηθοποιού από το «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα για να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού αποκάλυψε στην εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό», ο Αστέρης Κρικώνης, που συμμετέχει στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Είναι πολύ δύσκολο να φύγεις από την επαρχία και να κατέβεις στην Αθήνα χωρίς καμία βοήθεια. Όταν κατέβηκα ζούσα σε ένα συννεφάκι ότι θα βρω δουλειά παράλληλα με τις σπουδές μου στη δραματική σχολή. Δεν μπορούσα να βρω δουλειά ούτε να καθαρίζω σκάλες! Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν ότι δεν είχα να φάω. Φαντάσου ότι για τρεις μήνες έτρωγα δημητριακά πρωί μεσημέρι βράδυ», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε συγκινημένος: «Η πρώτη δουλειά που έκανα στην Αθήνα ήταν να καθαρίζω τραπεζάκια σε ένα μπαράκι. Έπαιρνα 2 ευρώ την ώρα, τίποτα, αλλά ήταν το φαγητό μου αυτό. Ο παππούς μου με βοηθούσε κρυφά από όλους, μου έστελνε 100 ευρώ τον μήνα. Ο θείος μου ήταν ο μόνος που με βοήθησε ψυχολογικά. Μου έλεγε “θα μείνεις εκεί, δεν θα γυρίσεις πίσω με τίποτα!”».

«Δούλευα εξτραδάκι για να πληρώσω τα κοινόχρηστα. 13 ώρες δουλειά και έπαιρνα 23 ευρώ. Δεν υπήρχε τότε το μετρό και έπρεπε να πάω ή με ταξί ή με τα πόδια, από το Γκάζι στο Κουκάκι. Το ταξί έκανε 10, οπότε ξεκινάω το περπάτημα. Κάπου εκεί στο Θησείο, γονατίζω, δεν μπορώ άλλο και κάνω οτοστόπ. Σταματάει ένα σκουπιδιάρικο και με πήρε το σκουπιδιάρικο», ανέφερε. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ