12-05-2021

«Μου λείπει η τηλεόραση κι έχω πάρει σβάρνα τις εκπομπές» (video)

Η πασίγνωστη κυρία της showbiz βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σπουδές της, αλλά και για το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο της.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φέτος δεν παρουσιάζει κάποια εκπομπή. Η Κωνσταντίνα δήλωσε φαν του τένις, ενώ σημείωσε πως σε λίγο καιρό θα πάρει το πτυχίο της

«Δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου, πλησιάζω, περιμένω την ορκωμοσία. Παίζω τένις, με βλέπει ο Λιάγκας και τρέμει. Παίζω από το 2007, κάποιες φορές μπορεί να κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα και κάποιες μπορεί να κάνω έξι μήνες να πάω», είπε χαρακτηριστικά.

«Μ’ αρέσει το τένις, δεν ξέρω αν το ‘χω. Κάνω επίσης και kick boxing. Φροντίζω και το σώμα μου γιατί πες ότι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε “έλα να παρουσιάσεις το Καλό μεσημεράκι”, να μην είμαι έτοιμη; Κάποτε οι παρουσιάστριες έμεναν έγκυες. Θυμάμαι μια φορά που είχε μείνει η Σταματίνα είχα πάει εγώ να την αντικαταστήσω. Εσύ δεν θα μείνεις έγκυος. Οπότε να είμαι κι εγώ σε φόρμα», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ σε άλλο σημείο είπε χιουμοριστικά: «Η τηλεόραση μου λείπει γι’ αυτό κι έχω πάρει σβάρνα τις εκπομπές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ