14-05-2021

«Άγριες Μέλισσες»: Ο «Σέργιος» μιλά πρώτη φορά για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες παραχώρησε ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Ο τηλεοπτικός Σέργιος, ο οποίος δολοφονήθηκε από τις τρεις αδερφές Σταμίρη στο πρώτο επεισόδιο, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Είχες δηλώσει παλαιότερα ότι δε σε γοητεύει η τηλεόραση. Και φέτος έκανες τις Άγριες Μέλισσες.

Ποτέ δεν είχα κάνει τηλεόραση γατί απλώς δεν έτυχε. Εξακολουθεί να μη με γοητεύει η τηλεόραση. Παρόλα αυτά, είναι ένα πολύ δυνατό μέσο, γαλουχηθήκαμε με αυτό, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Μικρός, έμενα σε ένα σπίτι που δεν είχε video. Είχαμε μόνο τηλεόραση και έβλεπα μόνο αυτά που έπαιζαν τα κανάλια. Αν ήθελα να δω ταινίες, πήγαινα με τον πατέρα μου σινεμά και βλέπαμε ταινίες δράσης, φαντασία και περιπέτειας που μου άρεσαν πολύ. Τα πράγματα με την τηλεόραση άλλαξαν όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι εκπομπές τύπου reality. Τα realities απλώς επιβεβαίωσαν έναν φόβο μου, τη δίψα του τηλεθεατή για κουτσομπολιό. Και όταν λέω του τηλεθεατή, βάζω μέσα και τον εαυτό μου. Τίποτα δεν σε τρομάζει αν δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου μέσα του.

Γιατί συμμετείχες σε τόσο λίγα επεισόδια;

Όταν μίλησα με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μου είπε ότι θα έπρεπε να έχω διαθεσιμότητα για εννέα μήνες και είχα ήδη κλείσει δύο ταινίες. Ήταν ανέφικτο. Από την άλλη, υπήρχε εκατέρωθεν ένα ενδιαφέρον για την εν λόγω σειρά. Με ήθελαν και ήθελα και εγώ. Κάναμε κάποια τεστ και καταλήξαμε να συμμετάσχω στο πρώτο επεισόδιο και σε μερικές σκηνές του παρελθόντος του ήρωα. Ήταν ωραία εμπειρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ