30-01-2021

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όταν νιώσω πως εγκλωβίζομαι, δραπετεύω

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απείχε 15 χρόνια από την τηλεόραση ως ηθοποιός καθώς ασχολήθηκε με την παρουσίαση και δεν έκανε σίριαλ αλλά φέτος επιστρέφει με τη σειρά «Κρατάς Μυστικό».

Παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και μίλησε για τον ρόλο της και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Σας έχει τύχει να είστε εγκλωβισμένη σε μια σχέση, όπως η «Αγγελική»;

«Δεν τα πάω πολύ καλά με τον εγκλωβισμό, οπότε ή φροντίζω να μη φτάσω καν εκεί ή, αν δω ότι πάει προς τα κει, φροντίζω να απεγκλωβίζομαι, να δραπετεύω».

Σας έχει τύχει να εκμυστηρευτείτε κάτι σε κάποιο έμπιστο πρόσωπο και μετά να διαρρεύσει; 

«Έχει τύχει άνθρωποι να προδώσουν την εμπιστοσύνη μου, αλλά γενικότερα, μεγαλώνοντας, έχω κάνει το ξεσκαρτάρισμά μου και έχω μείνει με λίγους αλλά καλούς ανθρώπους».

Είχατε αρκετά χρόνια να εμφανιστείτε σε τηλεοπτική σειρά. Η προσαρμογή ήταν κάπως σαν το… ποδήλατο;

«Είχα να εμφανιστώ περίπου 15 χρόνια σε σίριαλ. Ναι, ήταν κάπως σαν το ποδήλατο… Μπορεί να μην είχα κάνει σειρά, αλλά είχα κάνει άλλα πράγματα, δεν είχα βγει από το κλίμα. Με τον Αντώνη Αγγελόπουλο δεν έχω ξαναδουλέψει, αλλά έχω εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που σκέφτεται και τον τρόπο που μας καθοδηγεί και μας σκηνοθετεί. Όλη η ομάδα είναι πολύ καλή, οπότε δεν ήταν δύσκολη η προσαρμογή».

Θα επιστρέφατε στην παρουσίαση ή ήταν κάτι που έγινε και πέρασε;

«Δεν βάζω stop και start. Όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά είναι μια φυσική πορεία, την οποία δεν έχω προγραμματίσει εγώ 100%. Η προηγούμενη 5ετία πήγαινε πιο πολύ προς την παρουσίαση, φέτος έχει έρθει πιο πολύ προς την πλευρά της μυθοπλασίας, του χρόνου ποιος ξέρει; Αυτή η εναλλαγή μού αρέσει, δεν με κουράζει, κάνω συνεχώς διαφορετικά πράγματα, δοκιμάζω τον εαυτό μου, δεν  εφησυχάζω, δεν βολεύομαι».

Σας ενοχλούν τα κακά σχόλια στο Instagram; Πώς αντιδράτε;

«Όταν μου γράφουν αρνητικά σχόλια τα οποία είναι σωστά γραμμένα, δεν είναι για να προσβάλουν ή να εκθέσουν, δεν έχω κανένα θέμα, δεν τα σβήνω, μπορεί και να απαντήσω. Όταν μου γράφουν υβριστικά, χυδαία, προσβλητικά, ακόμα και αν είναι και για κάποιον άλλον που βρίσκεται σε μια φωτογραφία μαζί μου, τότε τα διαγράφω, κάνω block. Σε ορισμένες περιπτώσεις κάνω και αναφορά».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ