21-02-2021

«Βόμβες» από τη Ντέμι Μουρ: Μετανιώνω για τα «τρίο» στον γάμο μου με τον Άστον Κούτσερ (video)

Πολλές αποκαλύψεις αναμένεται να κάνει με το νέο της αυτοβιογραφικό σύγγραμμα, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ.

Όπως αναφέρει, κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Άστον Κούτσερ, έκαναν δύο φορές τρίο, κάτι που ο ηθοποιός χρησιμοποίησε μετά για να εξηγήσει το γεγονός ότι ήταν άπιστος.

Η Μουρ λέει ότι ήθελε μόνο να ευχαριστήσει τον Κούτσερ με το να συμμετέχει στα τρίο, αλλά τώρα το μετανιώνει πιστεύει ότι ήταν λάθος της.

«Ήθελα να του δείξω πόσο καλή και διασκεδαστική μπορώ να γίνω» γράφει στο απόσπασμα που δημοσιεύει το Inside Out.

Επίσης, η Μουρ γράφει ότι το 2010 είδε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι ο Κούτσερ είχε γνωρίσει μια 21χρονη ενώ είχε πάει για μπόουλινγκ μαζί με την κόρη της, Ράμερ Ουίλις, και την απάτησε στο σπίτι τους, όταν η ίδια έλειπε εκτός για γυρίσματα.

Όταν η Μουρ τον ρώτησε σχετικά με το θέμα, ο ηθοποιός, όπως λέει η ίδια, χρησιμοποίησε τα τρίο ως δικαιολογία για την υπεράσπισή του.

«Επειδή είχαμε ήδη φέρει τρίτα άτομα στη σχέση μας, ο Άστον είπε ότι αυτό είχε θολώσει τις γραμμές και σε μέχρι κάποιο σημείο δικαιολογούσε αυτό που έκανε. Το χρησιμοποίησε για να αποφύγει το φταίξιμο» ισχυρίζεται η Μουρ.

Ο γάμος τους κράτησε από το 2005 έως το 2013 και η Μουρ τον κατηγορεί ότι την απάτησε πριν αποφασίσουν να χωρίσουν το 2011 κατά τη διάρκεια ενός μπάτσελορ πάρτι, του ηθοποιού Ντάνι Μάστερσον.

https://www.youtube.com/watch?v=C9LZTStdvZQ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ