21-02-2021

«Πριν τρεις μήνες μπήκα στο νοσοκομείο και για πέντε ημέρες ήμουν στην κόψη του ξυραφιού»

Μία περιπέτεια που κανείς δεν γνώριζε πως πέρασε

Ποιος γνωστός κύριος της ελληνικής σόουμπιζ έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Πριν τρεις μήνες πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά κατάφερε και τις ξεπέρασε και πρόσφατα μάλιστα παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.

Σε συνέντευξή του μίλησε για τις άσχημες στιγμές που πέρασε αλλά και για τη σύζυγό του. Πρόκειται για τον Πάνο Μεταξόπουλο που μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν.

Βοήθησε τη σχέση σας το ότι δεν μπήκε ανάμεσά σας η δημοσιότητα;

Σίγουρα βοήθησε, γιατί είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς απεχθανόμουν, δεν προέβαλα την προσωπική μου ζωή. Από τη στιγμή που βγαίνεις δημόσια σίγουρα θα «χτυπηθείς». Η δημοσιότητα ήταν κάτι που δεν ήθελα στη σχέση μου. Έγραψαν ότι η Αγγελική είναι χορεύτρια, αλλά εκείνη έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, έχει κάνει αργεντίνικο τάνγκο, αλλά δεν δουλεύει ως χορεύτρια. Κάποια χρόνια ήταν υπεύθυνη μόδας, σε μεγάλο κατάστημα με ρούχα. Η γνωριμία μας έγινε στη σχολή μου, όπου ήρθε γιατί ήθελε να συνεχίσει τα μαθήματα για το αργεντίνικο τάνγκο, ήταν μαθήτριά μου. Η Αγγελική ήταν μαζί μου στα δύσκολα, αντιμετώπισα μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή μου πριν από 3 μήνες.

Τι συνέβη;

Ήμουν μια μέρα στο Αγκίστρι, στο σπίτι της μαμάς μου, όπου πηγαίνω όταν δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με αυτό εκείνο το βράδυ ένιωσα ένα βάρος, ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήμουν με το μικρό μου γιο και γύρισα άρον – άρον στην Αθήνα, μπήκα στο νοσοκομείο και για 5 ημέρες ήμουν στην… κόψη του ξυραφιού. Πέρασα ειλεό, για δεύτερη φορά, δεν ήταν εύκολο. Αντιμετώπισα μεγάλο κίνδυνο. Ευτυχώς που λύθηκε μόνος του… Ήταν η εποχή που ο μπαμπάς της ήταν στα τελευταία του κι εκείνη έτρεχε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στα πολύ δύσκολα. Έζησα το γάμο μου στο 100%.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ