17-04-2021

Οργιάζουν οι φήμες: Έγκυος για τέταρτη φορά η Κέιτ Μίντλετον;

Τα δύο «σημάδια» που ενίσχυσαν τις φήμες

Νέο… σούσουρο επικρατεί στο Μπάγκιγχαμ, αυτή τη φορά για τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Σύμφωνα με τις φήμες που οργιάζουν, η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος για τέταρτη φορά.

Έχοντας ήδη τρία παιδιά με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, λέγεται πως η Κέιτ διανύει τους πρώτους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Η Δούκισσα υπέφερε σε όλες τις εγκυμοσύνες της από σοβαρή μορφή ναυτίας, κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως θα σταματούσε στα τρία παιδιά.

Αν και ακόμα το παλάτι δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση, η βασιλική συντάκτρια Aranzazu Santos López δήλωσε σε εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης πως η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε σύντομα να ανακοινώσει την τέταρτη εγκυμοσύνη της, καθώς η ίδια παρατήρησε δύο «σημάδια», που ίσως προδίδουν πως το ζευγάρι των γαλαζοαίματων σκοπεύει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του.

«Κάθε φορά που η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλάζει την εμφάνισή της (πρόσφατα εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά της), ανακοινώνει πως είναι έγκυος μετά από λίγες ημέρες», δήλωσε η Santos López. Η ίδια υποστήριξε πως έχει και δεύτερη ένδειξη για ενδεχόμενη τέταρτη εγκυμοσύνη της δούκισσας του Κέιμπριτζ κι αυτή είναι πως η ατζέντα με τις «βασιλικές» υποχρεώσεις της έχει ολοκληρωθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ