12-04-2021

Τα πέντε ζώδια που καταφέρνουν να «μαγνητίζουν» τα βλέμματα

«Κλέβουν» τις εντυπώσεις χωρίς προσπάθεια

Αυτά τα ζώδια πάντα καταφέρνουν να τραβούν την προσοχή των άλλων και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η αύρα τους, η προσωπικότητά τους , ένα σύνολο πραγμάτων τα καθιστά ακαταμάχητα!

Λέων
The Best of the best! Είναι γεννημένος πρωταγωνιστής, οπότε όλα τα φώτα λογικό είναι να πέφτουν πάνω του. Θέλεις το ύφος 40 Καρδιναλίων, θέλεις η λάμψη κι η αγέρωχη κορμοστασιά του, θέλεις το στιλ των ρούχων του που έχουν πάντα κάτι το ιδιαίτερο και… πολυτελές; Είτε όλα αυτά είτε ένα, το σίγουρο είναι ότι άπαξ και μοιράζεται τον ίδιο χώρο μαζί σου, εξαφανίζεσαι από το πλάνο, εκτός αν είσαι κι εσύ Λέων.

Κριός
Ορμητικός, ενθουσιώδης και δυναμικός, δεν μπαίνει σε ένα χώρο, εισβάλλει, οπότε λογικό είναι όλα τα κεφάλια να στραφούν πάνω του με το που θα εμφανιστεί. Και παρά το ότι δείχνει «απειλητικός», η σεξουαλικότητά του είναι τόσο έντονη, που αυτόματα η θερμοκρασία δωματίου ανεβαίνει επικίνδυνα και πολλοί/ες κάνουν ουρά και προσπαθούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του.

Τοξότης
Χαρούμενος και πάντα ανοιχτός σε καινούργιες γνωριμίες και προοπτικές, ο Τοξότης, με το που θα βρεθεί σε έναν χώρο, θα γίνει το αντικείμενο της προσοχής! Δεν οφείλεται ούτε στα ρούχα, ούτε στο στιλ, ούτε καν στην ερωτική του αύρα, αλλά στα θετικά του vibes. Το χιούμορ, το μπρίο και το γέλιο από καρδιάς είναι αυτά που τον κάνουν να μην περνά απαρατήρητος και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αιγόκερως
«Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω» έλεγε το αρχαίο ρητό και ο Αιγόκερως το βγάζει. Η έντονη προσωπικότητά του, ταυτόχρονα η δυναμική παρουσία και το αυστηρό αλλά κομψό του look είναι κράχτες! Δεν χρειάζεται να μιλήσει πολύ, δε χρειάζεται να μπει καν στον κόπο να γνωριστεί ή να πάει να χαιρετήσει. Γνωστοί και άγνωστοι θα σπεύσουν να τον πλησιάσουν, με το που θα εμφανιστεί.

Ζυγός
Γοητεία, φινέτσα και χάρη είναι αυτά που κάνουν τον Ζυγό να κεντρίζει τα βλέμματα με το που θα μπει σε ένα χώρο. Αν προσθέσεις και την ικανότητά του να κάνει δημόσιες σχέσεις, σκορπώντας με άνεση χαμόγελα και κομπλιμέντα, τότε καταλαβαίνεις γιατί έχει θέση στη συγκεκριμένη 5άδα. Ενημερωτικά, αν αποφασίσει (βεβαίως) να κλέψει τις εντυπώσεις, δεν έχει αντίπαλο!

Πηγή:astrology.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ