18-05-2021

«Έλα χαμογέλα»: Πρεμιέρα το Σάββατο για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει με την εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Το Open σε ανακοίνωσή του αποκάλυψε πότε θα γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής.

Η παρέα πέρυσι ήρθε και έδεσε και φέτος επιστρέφει ανανεωμένη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου αύριο Σάββατο 14/9 στις 9.45 μας λέει την πρώτη τηλεοπτική καλημέρα της σεζόν μέσα από το Έλα Χαμογέλα στο OPEN.

 Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη έρχονται να βάλουν χρώμα στα πρωινά του Σαββατοκύριακου και να γίνουν η αγαπημένη μας συντροφιά, εντός και εκτός πλατό!

Μια παρέα με τηλεοπτική χημεία, πρέπει να είναι και αληθινή παρέα. Η τετράδα του Έλα χαμογέλα, έγινε παρέα και εκτός πλατό -και μας καλεί στη συντροφιά της. Έτσι φέτος θα δούμε τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να κάνουν στο Έλα Χαμογέλα πολλά από όσα κάνουν έτσι κι αλλιώς μαζί, εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα.
Μαζί θα σχολιάσουν την επικαιρότητα, θα υποδεχτούν καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, θα μαγειρέψουν, αλλά και θα επισκεφτούν μέρη και ανθρώπους που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλούς και διαφορετικούς λόγους»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ