07-05-2021

Γνωστή τραγουδίστρια: Kουράστηκα τόσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα μου και να ρετουσάρω τις φωτογραφίες

Η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε με μαγιό αλλά δεν έκανε ρετούς στη φωτογραφία της και εξήγησε ό,τι βαρέθηκε να φτιάχνει τις φωτογραφίες της.

Πόσταρε στο instagram φωτογραφία εντελώς αρετουσάριστη κι έγραψε:

«Kουράστηκα τόσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα του, να το ρετουσάρω (ναι,οι προηγούμενες φωτογραφίες μου με μπικίνι είχαν ρετουσαριστεί και μισώ που το έκανα αλλά αυτή είναι η αλήθεια) ώστε οι άλλοι να νομίζουν ότι είμαι αυτό που εκείνοι θεωρούν ιδεατό, αλλά δεν είμαι εγώ» γράφει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να είναι σχετικά με το είμαι αυθεντική σ’ αυτό που είμαι παρά να προσπαθώ να φθάσω τα στάνταρ κάποιου άλλου.

Οπότε να’ μαι, χωρίς ντροπή ή φόβο και περήφανη για το σώμα μου που πέρασε τόσο πολλά και θα συνεχίσει να με εκπλήσσει όταν με το καλό θα γεννήσω κάποια μέρα. Είναι τόσο υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφω στην τηλεόραση/κινηματογράφο χωρίς να αγχώνομαι με εξαντλητική γυμναστική ή να στερούμαι μία αληθινή τούρτα γενεθλίων για να φάω πεπόνι και σαντιγύ με κεράκια γιατί φοβάμαι μια πραγματική τούρτα γενεθλίων και είμαι δυστυχισμένη με μια τρελή δίαιτα. Τελοσπάντων, να ΄μαι, ωμή, πραγματική! και με αγαπώ. Και θα έπρεπε κι εσείς να αγαπάτε τον εαυτό σας!», έγραψε η Demi Lovato.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ