18-04-2021

Διαζύγιο Σάιρους – Χεμσγουόρθ: «Παραδέχομαι πολλά αλλά όχι ότι ο γάμος μου τελείωσε από απιστία»

Το πολύκροτο διαζύγιο της Μάιλι Σάιρους με τον ηθοποιό Λίαμ Χεμσγουόρθ φαίνεται ότι έχει πολλά επεισόδια. Σε ένα από αυτά προστίθεται η εκτενής κατάθεση ψυχής που έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο Twitter, προκειμένου να απαντήσει σε όσους την κατηγορούν για απιστία.

Αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες της με το μοντέλο Κέιτλιν Κάρτερ, όπου οι δυο τους είχαν ερωτικές περιπτύξεις. Στις φωνές λοιπόν που θέλουν τον λόγο του διαζυγίου να είναι αυτός, η ίδια η Σάιρους απάντησε με συνεχή tweets.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μπορώ να το δεχτώ το γεγονός πως η ζωή που έχω επιλέξει να ζήσω σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι τελείως ανοιχτή και διαφανής με τους οπαδούς μου τους οποίους αγαπώ και το κοινό, στο 100% του χρόνου μου. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ είναι ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω διαπράξει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω» και συνέχισε: «Δεν είναι μυστικό ότι πάρταρα πολύ στην εφηβεία μου και όταν έγινα 20 χρονών. Όχι μόνο έχω καπνίσει, αλλά έχω κάνει και μαριχουάνα και έχω πειραματιστεί με ναρκωτικά».

«Τα έκανα σκ@@@ Και έχω απατήσει στις σχέσεις μου όταν ήμουν νέα» πρόσθεσε και συνέχισε: «Έχασα μια τεράστια συμφωνία με τα καταστήματα Walmart γιατί κάπνισα από bong», «με πέταξαν έξω από το ξενοδοχείο Transylvania γιατί αγόρασα στον Λίαμ μία τούρτα σε σχήμα πέους την οποία και έγλυψα. Έκανα κούνια σε μπάλα γυμνή».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν πιθανώς περισσότερες γυμνές μου φωτογραφίες στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στην ιστορία. Η αλήθεια είναι πως όταν τα ξαναβρήκαμε με τον Λίαμ, το εννοούσα και ήμουν αφοσιωμένη. Δεν υπάρχει κανένα μυστικό για να αποκαλύψετε εδώ. Έχω μάθει από κάθε εμπειρία στη ζωή μου. Δεν είμαι τέλεια, δεν θέλω να γίνω, είναι βαρετό. Μεγάλωσα μπροστά στα μάτια σας, αλλά το θέμα είναι πως έχω μεγαλώσει».

Και έκλεισε λέγοντας: «Αλλά σε αυτό το σημείο έπρεπε να πάρω μια υγιή απόφαση για μένα και να αφήσω πίσω μου την προηγούμενη ζωή μου. Διανύω την πιο ευτυχή και υγιή περίοδο της ζωής μου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείτε να πείτε ότι χορεύω προκλητικά, ότι καπνίζω μαριχουάνα, αλλά δεν είμαι ψεύτρα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ