26-02-2021

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ο «Φατσέας» δεν αισθάνομαι πως ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου (video)

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ριμέικ της σειράς «Το καφέ της Χαράς» και στον ήρωα που υποδυόταν.

«Το έχουμε κι αυτό, ότι μιμούμαστε ο ένας τον άλλον. Ξεκινάει κάποιος κάτι και μετά βγαίνουν κι άλλοι και λένε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Δεν έχουμε φρέσκιες ιδέες, κοιτάμε να μιμηθούμε την επιτυχημένη ιδέα του άλλου.

Το Καφέ της Χαράς αδικείται από αυτό το πράγμα γιατί εμείς το συζητάμε τα τελευταία εφτά, οχτώ χρόνια για να ξαναγίνει. Δηλαδή, πολύ πριν ξεκινήσει η μόδα των remake. Λογικά θα επιστρέψει ο Φατσέας. Κρατάω πάντα μια επιφύλαξη γιατί από τη στιγμή που δεν έχουν γίνει όλες οι κουβέντες, δεν μπορώ να ξέρω μέχρι το τέλος τι θα γίνει.

Λογικά και αν και εφόσον γίνει, δεν αισθάνομαι ότι ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου, όχι με την έννοια ότι το υποτιμώ, καθόλου, απλώς έχω κάνει κι άλλα που μου αρέσουν εξίσου. Μπορεί να με χαρακτήρισε ως όνομα ο Φατσέας και να με φωνάζουν στο δρόμο Φατσέα, αλλά δεν με χαρακτήρισε ως επαγγελματία», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ