05-03-2021

Η αγωνία της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο – Ζητάει εισαγγελική παρέμβαση

Η Άννα Φόνσου φανερά αναστατωμένη με την εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Πριν ένα χρόνο περίπου ο Γιώργος Μαρίνος είχε φιλοξενηθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και είχαν γίνει φίλοι με την Άννα Φόνσου αλλά πλέον έχασε τα ίχνη του. Η Άννα Φόνσου έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου.

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του», είπε στην εφημερίδα Espresso. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γιώργος Μαρίνος μετά το «Σπίτι του Ηθοποιού» πήγε σε ένα σπίτι στη Βάρκιζα που ανήκει σε έναν κύριο που τον φροντίζει αλλά κανείς δεν γνωρίζει κάτι γι’αυτόν.

Μάλιστα ο κύριος αυτός φέρεται να απείλησε την Άννα Φόνσου. «Μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια», της είχε πει. «Έχει συγγενείς αλλά δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως στην Κυψέλη διαμένουν κάποια πρώτα του ξαδέλφια, τα οποία διατηρούν φαρμακείο στην περιοχή. Και παρά τον ντόρο που γίνεται για τον Γιώργο, δεν εμφανίστηκαν. Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με εμένα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω», είπε η Άννα Φόνσου. Η επιστολή στη Λυδία Κονιόρδου στάλθηκε αλλά έμεινε αναπάντητη καθώς την επόμενη ημέρα έγινε η καθαίρεση της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας με τη σειρά του στην εφημερίδα espresso δήλωσε: «Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ