20-04-2021

Η Μαρία Μπακοδήμου συγκινημένη on camera αποχαιρέτησε τον Πάνο Ζάρλα (video)

Τα επεισόδια του «Power of love 2» είναι μαγνητοσκοπημένα και έχουν γίνει μερικές ημέρες πριν την προβολή τους στον ΣΚΑΪ.

Όταν «έφυγε» ο Πάνος Ζάρλας η Μαρία Μπακοδήμου μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και κοιτάζοντας την κάμερα ήθελε να τον αποχαιρετήσει. Το συγκεκριμένο απόσπασμα που θα δείτε θα προβληθεί στο σημερινό επεισόδιο.

«Γεια σας, όλοι οι παίκτες είναι στο δίπλα σπίτι. Εγώ ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Θέλω να σας εξηγήσω, φαντάζομαι το ξέρετε πως τα γυρίσματα μας γίνονται μέρες πριν. Σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το παιχνίδι που ήταν ο δήμαρχος μας, τον ζήσαμε μισό χρόνο, μας έδωσε από το φως του την καλή του ενέργεια, το χαμόγελο του, την καλοσύνη του. Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του όταν το μάθαμε χτες και όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του  στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ