17-04-2021

Παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε στα «πράσα» τον σύζυγό της και παρουσιαστή ειδήσων να την απατάει με τη γειτόνισσα – Οι φωνές και η αστυνομία

Σάλος ξέσπασε όταν γνωστή παρουσιάστρια της ΕΡΤ έπιασε στα «πράσα» τον σύζυγό της , γνωστό επίσης παρουσιαστή να την απατάει μέσα στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια με τη γειτόνισσα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας espresso οι δύο κυρίες πιάστηκαν στα χέρια. Ο παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων ιδιωτικού καναλιού έχει το προφίλ του ήρεμου ανθρώπου και δεν το περίμενε κανείς από εκείνον να κάνει απιστία. Οι φωνές ξεσήκωσαν τη γειτονιά και λίγο έλειψε να καλέσουν οι γείτονες την αστυνομία. Η απατημένη σύζυγος σε έξαλλη κατάσταση βγήκε από το σπίτι ουρλιάζοντας ότι θα τους κάνει μήνυση.

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες πήγαν στο αστυνομικό τμήμα. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ ανέφερε στον αξιωματικό υπηρεσίας όλα όσα έγιναν με τη γειτόνισσα να φτάνει λίγο αργότερα κλαίγοντας. Ο αστυνομικός ηρέμησε την παρουσιάστρια και την έπεισε να μην καταθέσει μήνυση για να μην πάρει έκταση το συμβάν. Ο παρουσιαστής έφυγε από το σπίτι και η απατημένη σύζυγος του έστειλε εξώδικο ζητώντας του διαζύγιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ