22-10-2020

Μιμή Ντενίση: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά της και το μήνυμα αγάπης για την κόρη της (video)

Η Μιμή Ντενίση δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη.

Η ηθοποιός βρισκόταν με τους συνεργάτες στη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» που θα ανέβει τον Σεπτέμβρη όταν μέσα μπήκε το δεξί της χέρι κρατώντας τούρτα για τα γενέθλιά της.

Την ιδέα σκέφτηκε η κόρη της, Μαριτίνα αλλά επειδή βρισκόταν στην Κύπρο όπου σπουδάζει συνεννοήθηκε να της κάνουν έκπληξη οι συνεργάτες της. Συγκινημένη αφού έσβησε τα κεράκι της πόσταρε φωτογραφία με την κόρη της στο instagram κι έγραψε:

«Ποιον να πρωτοευχαριστήσω για τις ευχές για τα λουλούδια για τα δώρα κ κυρίως για τα τρυφερά λόγια!!! Είμαι ευγνώμων που έχω ένα παιδί σαν την Μαριτίνα που με συγκινεί βαθιά με την αγάπη του ,που έχω μια οικογένεια δεμένη κ πάντα πλάι μου…που έχω φίλους πολλούς κ αληθινούς μέσα από την δουλειά μου..ξέρετε είναι σπουδαίο να νιώθεις πως οι συνεργάτες σου σ αγαπούν κ σε παραδέχονται .πάντα ήθελα να ήμαστε μια παρέα κι όχι εγώ..κ οι άλλοι.

Το ίδιο με τον κόσμο. Νοιώθω ευλογημένη για την υπέροχη σχέση που έχω με το κοινό! Κι όχι με μια γενιά!! Πιάνω από 5 χρονών μέχρι 95 !!! Αυτά είναι τα βραβεία μου κ τα παράσημα μου πάνω από κάθε τιμή. Θα θελα να μπορούσα να σας ευχαριστήσω έναν έναν..μα αφού δεν γίνεται να ξέρετε πως το Ευχαριστώ μου για όλα είναι από καρδιάς !! Μιμή».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της Ραχήλ Μακρή στο «J2US» (video)