19-01-2021

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στα 61 της η Sharon Stone – Φωτογραφήθηκε topless για το πορτογαλικό Vogue

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, στα 61 της χρόνια, η Sharon Stone, που φωτογραφήθηκε topless για τις ανάγκες της πορτογαλικής έκδοσης του περιοδικού Vogue.

Η όμορφη ηθοποιός και sex symbol πόζαρε στον φακό του Sex Issue, αναβιώνοντας τις πόζες που είχε πάρει στην ταινία «Basic Instinct» («Βασικό Ένστικτο»), ενώ στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο Hollywood, στις γυναίκες και στη σεξουαλικότητα.

«Παραμελούν τις γυναίκες; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Και ειλικρινά, οι γυναίκες δεν εκπροσωπούνται όπως τους αξίζει ή όπως πραγματικά είναι. Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες και “σκέφτονται” με μια αρσενική νοοτροπία. Οι γυναίκες που παρουσιάζονται είναι υπό το αντρικό πρίσμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Backstage Vogue Portugal. May Issue. Sex Issue[s] Sharon Stone. #vogueportugal #icon #sharonstone #cover #backstage #lighthousepublishing @sharonstone @vogueportugal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LightHouse (@lighthouse.publishing) στις

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ