21-01-2021

Ευγενία Σαμαρά: Ο απογαλακτισμός έγινε γρήγορα και έκανα από νωρίς κουμάντο στη ζωή μου

Η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στην εφηβεία και πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Από τις ιστορίες που μου έχουν πει, ξεκίνησα ως ένα ήσυχο μωρό και αυτό ήταν θαύμα γιατί ο αδελφός μου ήταν πολύ ζωηρός. Με εμένα έζησαν το ακριβώς αντίθετο. Ήμουν ήρεμη, έτρωγα, δεν γκρίνιαζα, κοιμόμουν και ήμουν ένα καλόβολο μωρό. Μεγαλώνοντας, νιώθω ότι ήμουν τυπική με τις υποχρεώσεις μου απέναντι στους γονείς μου, υπό την έννοια ότι αυτό που έλεγα, αυτό έκανα.

Αυτό ίσως βοήθησε στο να απογαλακτιστώ γρήγορα, μπορούσα να υπάρξω αυτόνομα και έκανα από νωρίς κουμάντο στη ζωή μου. Αντίδραση βγήκε λίγο μετά την εφηβεία, όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα στη Γεωπονική ήθελα να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίων. Στο πρώτο έτος πήρα τις αποφάσεις μου και έκανα αυτό που ήθελα, είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική. Βεβαίως, παράλληλα λειτούργησαν όλα τα ενοχικά μαζί και για να μη στενοχωρήσω κανέναν τελείωσα και τη Γεωπονική», δήλωσε στην εφημερίδα realnews.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ