24-09-2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 17/3

 

Καλημέρα! Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τη σημερινή ημέρα

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανανεώνει την κοινωνικότητα σου και ίσως γνωρίσεις κάποια ξεχωριστά πρόσωπα, που ασχολούνται με «εξεζητημένα» θέματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια «επαναστατική» συλλογική προσπάθεια με σκοπό να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στα οικονομικά, είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αναδεικνύει τα προτερήματά σου και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις κάτι, με την συνδρομή ενός ατόμου που τρέφει για σένα δυνατά συναισθήματα και… λεπτά αισθήματα!

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει εκμυστηρεύσεις και «ξεσκεπάσματα», με αποτέλεσμα να βγουν στο φως ποικίλα μυστικά, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως βρεθείς μπλεγμένος/η σε «σκοτεινά» κυκλώματα ή σε «τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί». Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου φέρνει ένα απρόσμενο όσο και ευχάριστο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» παραλειπόμενα αλλά και να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις. Επιπλέον, αναμένεται… μέγα πλήθος γνωριμιών!

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προστατέψεις τα χρήματα και τα περιουσιακά σου στοιχεία, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης ή της δράσης παρανόμων. Ίσως μάλιστα να είσαι εσύ που θα αποκαλύψεις μια τέτοια δράση, με αφορμή κι αιτία την διαφαινόμενη απειλή για τα συμφέροντά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα δώρο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές, έστω κι αν το… μάτι σου πέφτει σε ότι πιο ακριβό κυκλοφορεί, ενώ εύνοια έχεις και στα εργασιακά σου, με νέες προτάσεις να σου ανοίγουν δρόμους.

Από την άλλη πλευρά όμως, αυτά που συμβαίνουν σε μια σχέση ή συνεργασία σου, σε κάνουν να «ασφυκτιάς», ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων, έχοντας την αίσθηση πως σε εκβιάζουν, με τον Πλούτωνα να μην σου αφήνει και πολλά περιθώρια για συμβιβασμούς. Ή ταν ή επί τας λοιπόν!

ΛΕΩΝ: Η Αφροδίτη απέναντί σου αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου αλλά είναι για το καλό σου, αφού το «ξεβόλεμά» σου θα συνδυαστεί με νέες και… απίθανες προοπτικές και το μόνο που απομένει είναι να τολμήσεις ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.

Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μια «κομβική» εξέλιξη στην δουλειά σου, που όμως σε «δένει» με τους όρους της και μάλλον πρέπει να «το ψάξεις» περισσότερο. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις ανθυγιεινά μέρη και τον συγχρωτισμό με πολύ κόσμο, αφού κυκλοφορούν πολλά μικρόβια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο λειτουργεί ανανεωτικά στα εργασιακά σου και τα καλά νέα είναι πως η θέση σου μπορεί να αναβαθμιστεί, εκεί που δεν το περίμενες, αρκεί βέβαια κι εσύ να πεις «ναι» σε μια πρό(σ)κληση, που… υποκρύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον.

Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «σπρώξει» σε μια επιλογή που σε «δένει» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος ή το συμφέρον τους δεν έχουν «μπέσα», ούτε ανθρωπιά. Επιπλέον ίσως να υπάρξει μια κομβική εξέλιξη σε μια νομική υπόθεση, ενώ αν έχεις παιδιά προνόησε για την ασφάλειά τους.

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί ένα υπέρ σου «γύρισμα» της τύχης, ενώ δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι είναι πιθανό να εκπλαγείς ευχάριστα από τις εξελίξεις! Επιπλέον, οι δημόσιες σχέσεις σου πάνε τέλεια, γι’ αυτό μην διστάσεις νε «εξέλθεις» και να μοιραστείς τις ιδέες και τις χαρές σου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Η ενόχληση της Τσιμτσιλή με την αργοπορία συνεργάτη: Μου έρχεσαι χαλαρός στις 08:20; (video)

Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου, οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι δυσάρεστο, που θα σε αναγκάσει να το πράξεις, είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στους «ξένους» παρά στους δικούς ανθρώπους, αφού από τους πρώτους θα λάβεις μια απρόσμενη υποστήριξη. Επιπλέον, φαίνεται πως έρχονται θεαματικές αλλαγές στο σπίτι αλλά και στα προσωπικά σου.

Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η και με δυσάρεστες καταστάσεις που δεν… ξεγίνονται ή με κάποια «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, όπου κυριαρχούν οι υπονομεύσεις και η «βρωμιά». Από την άλλη πλευρά βέβαια ενισχύει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο» και μπορεί να μάθεις πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει στις καθημερινότητά σου μικρές κι ευχάριστες ανατροπές, που τουλάχιστον θα προσδώσουν νέο ενδιαφέρον στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια διαδικτυακή αναζήτηση να… επισπεύσουν την χαρά σου!

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να επανεξετάσεις οικονομικές επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Μάλιστα, ίσως χρειαστεί να πάρεις μια «τελεσίδικη», όσο και δυσάρεστη απόφαση, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να πέσεις στα «δίχτυα» κυκλωμάτων, αν επιμείνεις σε ένα πλάνο χρηματοδότησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  «The 2night show»: Οι καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια θετική ανατροπή στα οικονομικά σου, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου. Κι επειδή είσαι σε μια φάση όπου οι εξαιρέσεις έχουν το «πάνω χέρι» και τα δύσκολα γίνονται εύκολα, κινήσου σχετικά «ασύμβατα» για να δικαιωθείς.

Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πολύ πιο απόλυτο/η στις επιδιώξεις σου και δεν αποκλείεται μπροστά στο ενδεχόμενο να μην γίνουν όλα ακριβώς όπως τα θες, να «χύσεις όλη την καρδάρα με το γάλα»! Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε κάνει ακόμη πιο επιρρεπή στις εκπλήξεις και τις ανατροπές, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σου κι αν το φοβάσαι αυτό δεν έχεις παρά να… προκαλέσεις εσύ πρώτος την τύχη σου, «σπάζοντας» ίσως την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα και πηγαίνοντας κόντρα στα προγνωστικά!

Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει κακόβουλες φήμες για σένα και καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου. Επιπλέον είναι πιθανό να μπεις στα άδυτα ενός κύκλου, το θέμα όμως είναι πως αν μελλοντικά θελήσεις να αποδεσμευτείς, δεν είναι καθόλου εύκολο.

ΥΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει απρόσμενα καλά νέα για ένα εργασιακό σου ζήτημα αλλά και μια νέα «σημαίνουσα» γνωριμία, που θα παίξει θετικό ρόλο στην καριέρα σου. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα βρεις γιατρειά μέσα από μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας φέρνει κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/την βγάλεις από την ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου για τον τρόπο που κινείται. Ακόμη ενδέχεται να τερματίσεις την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Πηγή: astrology.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.