09-05-2021

Έξαλλη η Καινούργιου – Ξέσπασε on air: Ντροπή! Ποιο άρρωστο μυαλό…

Η Κατερίνα Καινούργιου αρκετά θυμωμένη βγήκε έξαλλη στην εκπομπή της μιλώντας «έξω από τα δόντια».

Τι συνέβη και θύμωσε τόσο;

Η παρουσιάστρια διάβασε κάποια σχόλια στα social media και ενοχλήθηκε αρκετά αλλά δεν αφορούσαν εκείνη αλλά τη Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια είχε πει δημόσια ότι αντιμετωπίζει δερματικό πρόβλημα και κάποιοι σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της με την Κατερίνα Καινούργιου να γίνεται έξαλλη.

«Την ημέρα εκείνη είδα την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που γράφανε μετά για το πρόσωπο της Μαίρης, εντωμεταξύ ήταν τα φώτα… δεν ξέρω, φαινόταν ότι γυάλιζε η κοπέλα. Ήμουν με έναν φίλο μου, το βλέπαμε και μου έλεγε ρε παιδί μου “Τι ωραία κοπέλα είναι αυτή μπορείς να μου την γνωρίσεις;”.

Την επόμενη ημέρα μπαίνω στα social και διαβάζω τις χυδαιότητες που γράψανε κάποιοι για το δέρμα της κοπέλας και παθαίνω σοκ. Ήθελα να μπω εγώ να βρίσω… Ποιο άρρωστο μυαλό μπαίνει στην διαδικασία, βλέπει ένα κορίτσι 35 ετών 33 πόσο είναι δεν ξέρω… Και μπαίνει στην διαδικασία να κάτσει να γράψει τέτοια πράγματα επειδή στο «Στην υγειά μας» μπορεί να είχε λίγα σπυράκια. Ναι! Εμείς οι γυναίκες έχουμε και σπυράκια έχουμε και τριχοφυΐα έχουμε και δύσκολες ημέρες έχουμε και… Ντροπή ντροπή!».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ