26-10-2020

Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά: Θα ήθελα πολύ ένα παιδί

Μία εξομολογητική συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα του και πώς ήταν η ζωή του μετά τον χαμό της. «Πέρασα όλο το πένθος μόνος μου. Βουτιά. Τα τρία αυτά χρόνια συνειδητοποίησα ότι οι μεγαλύτεροι φόβοι όταν συμβούν τελικά δεν είναι τόσο μεγάλοι φόβοι, γιατί εμένα ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν αυτός.

Μην πάθουν τίποτα οι δικοί μου, λες και δεν θα πάθαιναν ποτέ γι’ αυτό και τους έφερα στην Αθήνα για να μπορώ να είμαι κοντά αν τους συμβεί κάτι. Μετά το θάνατο της μητέρας μου δεν με ένοιαζε και δεν φοβόμουν τίποτα».

Αναφέρθηκε επίσης στη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του. «Έχω πολύ καλή σχέση με τον πατέρα μου. Είναι μια ωραία σχέση, όσο μπορώ εγώ να τη συντηρώ. Ο ίδιος είναι πραγματικά υπέροχος και κάνει πολύ ωραία προσπάθεια, έχω επαφή, μιλάμε, βρισκόμαστε, δεν υπάρχει απουσία και είναι και πιο έντονη η παρουσία του μετά τον θάνατο της μητέρας μου».

Κλείνοντας εξομολογήθηκε ότι θέλει να αποκτήσει πολύ ένα παιδί. «Είχα περάσει μια φάση που πίστευα ότι έχω ορμόνες μέσα μου, ότι είμαι έγκυος, ωορρηξία, είχα τρελαθεί έλεγα συνέχεια ότι θέλω να κάνω παιδί, είχα πάθει τρέλα. Αλλά θα ήθελα πολύ ένα παιδί. Προσπαθώ να δώσω χρόνο για να καταλάβω αν είναι πραγματική ανάγκη ή αν δεν είναι, γιατί αν δεν είναι, είναι κρίμα να ξεσηκώσω ένα παιδάκι από το πουθενά».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Big Brother: Η Χριστίνα Ορφανίδου μιλά για το «ροζ» βίντεο - «Δεν έχω κανένα φάντασμα να με κυνηγάει» (video)