13-05-2021

Κλέλια Ρένεση για συνεργασία με Κυριακίδη: Χαίρομαι πολύ που τον συντροφεύω σε αυτό το ταξίδι

Η Κλέλια Ρένεση «σκίζει» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της και τη συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

Έκτη σεζόν φέτος για τη «Μουρμούρα». Την παρακολουθούσατε ως τηλεθεάτρια;

Έκτη σεζόν όντως και είμαι χαρούμενη που μπήκα σε αυτή την οικογένεια, που δείχνει να αντέχει στον χρόνο! Δεν έχω τηλεόραση και δεν παρακολουθώ, ούτε τώρα, ούτε στο παρελθόν. Είχε τύχει όμως να δω περιστασιακά τη σειρά, όταν βρισκόμουν σε σπίτια φίλων, μια και όλοι την έβλεπαν, και μου άρεσε πολύ.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να ενταχθεί στο καστ μιας ήδη επιτυχημένης σειράς, που μεταδίδεται τόσα χρόνια και η χημεία μεταξύ των συντελεστών είναι δεδομένη;

Είναι μια έξτρα πρόκληση, άλλα εμένα οι προκλήσεις με θρέφουν. Έτσι κι αλλιώς, όταν μπαίνει ένα καινούριο στοιχείο σε ένα μίγμα, αλλάζει η χημική του σύσταση… Με αυτόν τον τρόπο μπήκα κι εγώ στην ομάδα της «Μουρμούρας». Γνωρίζοντας ότι αλλάζω κάπως τις ισορροπίες. Αλλά δεν γνώριζα ακριβώς ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη;

Εξαιρετική! Είναι λαμπρός ηθοποιός, με όρεξη και αγάπη για τη δουλειά και με υπέροχους υποκριτικούς δρόμους. Χαίρομαι πολύ που τον συντροφεύω σε αυτό το ταξίδι. Παίρνω πολλά από αυτόν και αισθάνομαι ασφαλής δίπλα του. Και αυτό είναι σπουδαίο για μένα.

Πηγή: Τηλέραμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ