09-05-2021

Η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για τη «Μουρμούρα», τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και την Κλέλια Ρένεση

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τηλέραμα», μίλησε για την πρώην παρτενέρ του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αλλά και για τη νυν συμπρωταγωνίστριά του, Κλέλια Ρένεση.

Απόσπασμα της συνέντευξής του:

-Την περασμένη σεζόν η Μουρμούρα παρέμεινε σταθερή. Φέτος όμως τα νούμερά της έχουν και πάλι αυξηθεί. Πού το αποδίδετε;

«Στην καινούργια εμφάνιση, αυτή της Κλέλιας, αλλά και στην ανανέωση – αναβάθμιση των κειμένων μας. Με πολλή χαρά διαπιστώνω πως οι συγγραφείς μας δεν έχουν “στομώσει”. Αντιθέτως, μεγαλουργούν, δίνοντάς μας και τα περιθώρια του αυτοσχεδιασμού, ώστε να εξασκείται η υποκριτική μας δεινότητα».

-Η… πρώην γυναίκα σας, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, σας λείπει;

«Στην αρχή ναι, η Δάφνη μου έλειπε. Όμως δέσαμε τόσο πολύ και τόσο γρήγορα με την Κλέλια, που ένιωσα πως κυριολεκτικά μου έδωσε μια νέα πνοή».

-Νιώθετε ασφαλής μέσα σε μια επιτυχημένη σειρά όπως η «Μουρμούρα»;

«Και ναι και όχι. Ναι για ευνόητους λόγους. Όχι γιατί δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να αφεθεί στην παγίδα της ασφάλειας, που συνήθως σε χαλαρώνει και σε κάνει πιο μαλθακό. Άλλωστε τι θα πει ασφάλεια στις μέρες μας; Φέτος αρέσουμε, κανένας όμως δεν ξέρει τι γίνεται του χρόνου. Άρα χρειάζεται να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο, με κάθε τρόπο».

-Και τελικά τι θα γίνει; Θα το πάρετε το κορίτσι;

«Τι ιστορία κι αυτή, ε; Έχει πέσει στον έρωτά μου κι εγώ δεν τη θέλω. Τι να σας πω; Ποιος ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους οι συγγραφείς μας;».

(tlife.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ