07-05-2021

Δήμητρα Παπαδήμα: Όταν δεν είμαι καλά, δεν είμαι πιστή – Κι όμως αποκάλυψε αν έχει απατήσει τον Μποσταντζόγλου

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, την κόρη τους αλλά και την απιστία.

«Η κόρη μου είναι η λατρεία της ζωής μου! Πανικοβλήθηκα όταν έμεινα έγκυος και ήθελα να ρίξω το παιδί. Ναι, της το έχω πει. Μόνο απόρριψη δεν έχει νιώσει από μένα. Εγώ άφησα τα πάντα για να είμαι κοντά της. Έκανα τηλεόραση στα καλά χρόνια που πληρωνόμουν για να μπορώ το βράδυ να πέφτω 9:30 ώρα δίπλα της, να με παίρνει ο ύπνος, να μπορώ να ξυπνήσω το πρωί στις 5, να μαγειρέψω, να κάνω γυμναστική, να την πάω σχολείο, να φτιαχτώ, να ετοιμαστώ και να πάω στο γύρισμα. Δεν έχω λείψει στο παιδί μου. Εγώ μεγάλωσα με δυσκολίες, με πάρα πολλές σκέψεις γενικά στο μυαλό μου, δεν είμαι και το πιο αισιόδοξο άτομο. Και έλεγα ότι εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω να μεγαλώσω ένα παιδί, φοβάμαι. Κάποια στιγμή που είχε αρρωστήσει από ένα εμβόλιο, εγώ είχα πολλή δουλειά και θυμάμαι ότι έμπαινα εκεί που την είχαμε… Το λέω και πιάνεται η καρδιά μου… Κι ένας γιατρός μου είπε να μην κάνω δεύτερο παιδί.

Έχουμε χάσει παιδί στην οικογένεια, ξαδερφάκι μου, 16 χρονών, από καρκίνο. Έχω χάσει ξαδέρφια από ατυχήματα, ήταν λίγο στριμωγμένα για μένα, ήταν βεβαρημένη η ψυχολογία μου. Να φέρω ένα παιδί με τόσο βαρύ ψυχολογικό, θεωρούσα ότι δεν θα το άντεχα. Και τελικά αποδείχθηκε, μπορώ να το πω, βλέποντας το παιδί μου κάποιος, ότι έχω κάνει ένα παιδί ισορροπημένο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γιώργο Πανουσόπουλο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μαζί του.

Επίσης εξομολογήθηκε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για τη σχέση με τους γονείς της που δεν ήταν η καλύτερη.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη μεγαλύτερη κατάχρηση που έχει κάνει στη ζωή της ενώ αποκάλυψε αν έχει απατήσει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου. «Μία κατάχρηση έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου, τη φυσιολογική! Αυτή που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες πια σε κάποια ηλικία, δεν έχουν απωθημένα και είναι κανονικοί άνθρωποι. Ο έρωτας! Δεν ξέρω αν λέγεται σεξ ή έρωτας, αυτή την κατάχρηση έχω κάνει. 26 χρόνια είμαι με τον Γιάννη, πριν τα 26 όμως; Από τα ποτά, ναρκωτικά, τσιγάρα και τα λοιπά, το σεξ, ο έρωτας είναι υγεία. Σεξ, έρωτας, δεν ξέρω… Αυτή την κατάχρηση έχω κάνει στη ζωή μου! Χωρίς ανταλλάγματα, το έκανα με την ψυχή μου, δεν ζητούσα τίποτα. Ήμουν έξι χρόνια με έναν μεγαλοσκηνοθέτη, είδες ποτέ να κάνω ταινία μαζί του; Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά, δεν είμαι πιστή. Οι σύντροφοί μου σκασίλα μου αν ξέρουν ότι δεν είμαι πιστή. Τώρα τι θα σου πω αν έχω απιστήσει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; Είναι ο άντρα της ζωής μου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ