21-10-2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 30/11

 

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα και πολλές αλλαγές και ανατροπές περιμένουν πολλά ζώδια.

Ποια πρέπει να προσέξουν σήμερα λίγο περισσότερο και ποια ευνοούνται; Η Σμάρω Σωτηράκη κάνεις τις προβλέψεις της ημέρας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φέρνει στο διάβα σου υποχρεώσεις της καθημερινότητας τις οποίες δεν γίνεται να αγνοήσεις. Σήμερα θα πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός/η από ότι είσαι συνήθως, καθώς η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα την αφηρημάδα και μην ξεκινάς πολλά πράγματα ταυτόχρονα καθώς είναι σίγουρο πως είτε δεν θα προλάβεις να τα φέρεις εις πέρας είτε δεν θα τα κάνεις με τον σωστό τρόπο. Δείξε την ίδια προσοχή και σε συζητήσεις σχετικές με εργασιακά θέματα καθώς μπορεί να ακουστούν ανακρίβειες οι οποίες δεν ισχύουν.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να παραφράσεις λίγο την αλήθεια για τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις μία δουλειά που θέλει να κάνεις ο/η σύντροφός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες, εσύ όμως θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία  ημέρα που θα σε απασχολήσουν τα αισθηματικά σου ζητήματα για αυτό και θα στρέψεις την προσοχή σου αποκλειστικά σε αυτά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να είναι βοηθητική προς εσένα και προς τη διάθεσή σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να ασχοληθείς και με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς θα διαπιστώσεις πως θα περάσεις πολύ καλά μέσα από αυτήν. Σε πρακτικό επίπεδο πρόσεξε ιδιαίτερα τις ανακρίβειες που μπορεί να ακουστούν από το φιλικό σου περίγυρο σήμερα, καθώς θα δημιουργήσουν εντυπώσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα μπορείς να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι καθώς αυτό θα βοηθήσει και τη διάθεσή σας αλλά και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα ξεκινήσει με ρομαντισμό όμως πρόσεξε καθώς αν υπέρ ενθουσιαστείς δεν θα μπορέσεις να την κρίνεις σωστά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο επηρεάζοντας θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου να χρειαστεί τη βοήθειά σου  προκειμένου να φέρει εις πέρας μία δική του δουλειά και εσύ θα πρέπει να διευθετήσεις το χρόνο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να καταφέρεις να συνδράμεις και εκεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα θέμα στη δουλειά το οποίο θα σε μπερδέψει και μπορεί να το χειριστείς με λάθος τρόπο. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς αυτή η όψη  επηρεάζει την κρίση σου και είναι πιθανόν να πάρεις λάθος αποφάσεις σχετικά με πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην πεις εξ ολοκλήρου την αλήθεια στον/τη σύντροφό σου σχετικά με ένα ζήτημα, το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και από εκείνον/η για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η και να μην πιστεύεις μεγάλα λόγια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα είναι όπως φαίνεται…

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα προκειμένου να συζητήσεις μαζί τους. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η επαφή σου με κόσμο θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου για αυτό επεδίωξε την. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ίσως ακουστούν πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, από πρόσωπα του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Κράτησε μικρό καλάθι ιδιαίτερα αν αυτά που ακούσεις σου φανούν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Επίσης πρόσεξε αν έχεις σκοπό να βγεις για ψώνια καθώς μπορεί να πάρεις ένα προϊόν το οποίο να έχει κάποιο ελάττωμα.

Σήμερα  αν θέλεις να κρατήσεις ένα καλό κλίμα στη σχέση με τον/η σύντροφό σου απόφυγε να συζητήσεις ζητήματα που απασχολούν εσάς, με τρίτα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου μπορεί να σε πείσει με τη γνώμη του για ένα δικό σου αισθηματικό ζήτημα, αλλά πρόσεξε μην παρασυρθείς σε κάτι που δεν θέλεις.

Λέων

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε τι καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις μέχρι να τα διευθετήσεις. Παρόλα αυτά η ημέρα δεν είναι πολύ πρόσφορη για διευθέτηση σημαντικών ζητημάτων καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει λάθη και παραλείψεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις κατά νου συναλλαγές με  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και δημόσιους φορείς. Εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι στη διευθέτηση των εξόδων σου, καθώς μπορεί να μην κάνεις τους σωστούς υπολογισμούς και τελικά το ταμείο να βγει μείον.

Σήμερα είναι μία ημέρα που επιθυμείς να ακούσεις τα καλύτερα λόγια από τον/τη σύντροφό σου όμως μην προσπαθήσεις να τα εκμαιεύσεις με το ζόρι, καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην πεις πράγματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει  τη διάθεσή σου και κατά συνέπεια τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μία έντονη κυκλοθυμία η οποία θα γίνει αισθητή και  στους αγαπημένους σου ανθρώπους, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι εξίσου προσεκτικός/η και σε οτιδήποτε σχετίζεται με νέες συμφωνίες, συμβόλαια και οικονομικές διευθετήσεις. Η αιτία είναι πως θα είσαι αφενός αρκετά αφηρημένος/η και αφετέρου η ημέρα ευνοεί τις πλάνες. Απόφυγε διακριτικά σημαντικές δουλειές σήμερα και αν δεν γίνεται τότε έλεγξε τες πολύ προσεκτικά πριν πάρεις αποφάσεις.

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν σου λέει αλήθεια σε ένα ζήτημα  αλλά καλό θα ήταν να μην του/ης προσάψεις κάτι χωρίς να έχεις επιχειρήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να φαντάζει ιδανική άλλα καλύτερα να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου.

Ζυγός

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Σε επαφές για πρωινό το Σαββατοκύριακο η Μπέτυ Μαγγίρα (video)

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά εσωστρεφής καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί άγχη και ανασφάλειες οι οποίες δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Στο μυαλό σου θα τριγυρίζουν σκέψεις και ένας τρόπος για να τις σταματήσεις είναι να ασχοληθείς με ένα εργασιακό σου ζήτημα προκειμένου να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως και στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παραλείψεις οι οποίες θα σε εκνευρίσουν. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα μπερδέψεις γεγονότα που υπάρχει πιθανότητα να γίνουν με γεγονότα που βρίσκονται στη φαντασία σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθησή σου  και όχι τους ευσεβείς πόθους σου σχετικά με μία νέα γνωριμία.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία ημέρα η οποία θα έχει επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς και με αρκετούς συναδέλφους σου.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου λέει πως σίγουρα θα περάσεις καλά αν συναναστραφείς με κόσμο. Βέβαια θα πρέπει να είσαι και προσεκτικός/η καθώς η αντίθεση  που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις είτε από εσένα είτε προς εσένα, οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να μην παρασυρθείς από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου. Επίσης πρόσεξε τους ανθρώπους στους οποίους δείχνεις εμπιστοσύνη  και μην παρασυρθείς σε εκμυστηρεύσεις προσωπικών θεμάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Διαγνώστηκε με λέμφωμα ο Τζεφ Μπρίτζες - Τι έγραψε στο Twitter (video)

Σήμερα είναι μία ημέρα που καλό θα ήταν να κρατήσεις ζητήματα που σχετίζονται με εσένα και τον/τη σύντροφό σου μακριά από φίλους, συναδέλφους και γνωστούς καθώς η εμπλοκή «πολλών» μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην χρησιμοποιήσεις μεσάζοντες για ένα αισθηματικό σου ζήτημα και προτίμησε  να το λύσεις μόνος/η σου.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα, υποχρεώσεις σχετικές με αυτά καθώς και την ανάγκη να ξεχωρίσεις με τη δουλειά σου. Με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως αυτό μπορεί να συμβεί, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η καθώς μπορεί να υπάρξουν και κόλακες δίπλα σου οι οποίοι  θα έχουν συγκεκριμένο λόγο για να σου χαϊδεύουν τα αυτιά. Σήμερα προτίμησε να μείνεις στα σίγουρα και μη ρισκάρεις καμία δουλειά και τίποτα από  αυτά που έχεις κερδίσει μέχρι τώρα στον επαγγελματικό τομέα. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα είναι πιθανόν  ο/η σύντροφός σου να προσπαθήσει να σε πείσει για ένα ζήτημα που σχετίζεται με τη δουλειά σου, όμως  να θυμάσαι πως στο τέλος εσύ θα αποφασίσεις και εσύ θα έχεις την ευθύνη της απόφασης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  κράτησε αποστάσεις από φλερτ εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο  και να σε κάνει ιδιαίτερα ευδιάθετο/η για άλλη μία ημέρα! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως όσες δουλειές και να έχεις το μυαλό σου θα ταξιδεύει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα, και θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνεις. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για εσένα και να κάνεις μία βόλτα καθώς είναι κάτι που θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει μετά από μία απαιτητική μέρα. Σε πρακτικό επίπεδο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς αυτή η αντίθεση θα σε κάνει αρκετά αφηρημένο/η και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις σε  ζητήματα της καθημερινότητας.

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προτιμήσεις να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου και  με τίποτε άλλο όμως χρειάζεται ισορροπία γιατί μετά θα του/ης επιρρίψεις ευθύνες για τις δουλειές που άφησες πίσω. Αν είσαι ελεύθερος/η σε μία βόλτα, μία θεατρική παράσταση ή κάποιο άλλο καλλιτεχνικό δρώμενο μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που η συζήτηση μαζί του/ης θα σε συνεπάρει.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να έρχονται στο μυαλό σου σκέψεις από γεγονότα  και καταστάσεις του παρελθόντος οι οποίες σχετίζονται είτε με οικονομικά είτε με αισθηματικά ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να αναμοχλεύει όλα αυτά με αποτέλεσμα να μη νιώθεις ιδιαίτερα ευχάριστα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου «χρυσώσει το χάπι» και μπορεί να σε κάνει να βγάλει λάθος συμπεράσματα. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν σήμερα έχεις κάποια δουλειά οικονομικού  χαρακτήρα καθώς θα είσαι λίγο αφηρημένος/η μιας και το μυαλό σου θα βρίσκεται σε γεγονότα του παρελθόντος.

Σήμερα ο συνδυασμός της ρομαντικής και της ερωτικής σου διάθεσης θα  κάνει θαύματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, για αυτό ετοίμασε κάτι μόνο για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή του στη ζωή σου, παρουσιάζοντας ένα ιδανικό πρόσωπο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ιχθύες

Η ημέρα θα ξεκινήσει με επαφές και συναντήσεις με τους συνεργάτες σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να έχεις και κάποιο  επαγγελματικό ραντεβού  ή μία συζήτηση σχετική με μία νέα συνεργασία. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου σήμερα καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πλανηθείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που ακούσεις μία εξαιρετική πρόταση, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και ψιλά γράμματα τα οποία δεν βλέπεις. Να έχεις στο νου σου πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις κακοτοπιές.

Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου να μην είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου σχετικά με κάποιο ζήτημα για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε περίπτωση που ακούσεις κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε ενθουσιάσει, όμως να έχεις υπόψη σου πως αυτή τη στιγμή βλέπεις το «φαίνεσθαι» και όχι το «είναι». 

Πηγή: e-zwdia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός στο «Big Brother»: Το ροζ βίντεο της Δανέζη, ο σάλος και η διακοπή του live streaming

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγες ώρες στο σπίτι του «Big Brother» με ροζ βίντεο παίκτριας που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Μετά το βίντεο της Χριστίνας...

Big Brother: Οριστικό τέλος για την 24ωρη μετάδοση – Υπάρχουν και άλλα «ροζ» βίντεο (video)

Μετά τα ροζ βίντεο της Χριστίνας Ορφανίδου, σειρά πήρε η Σοφία Δανέζη να απασχολήσει με παρόμοια θέμα, φέρνοντας μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι του Big...

Κανέλλη: Μην ξεχάσετε ποτέ τη σβάστικα στο τζάμι της κουζίνας του Ηλιόπουλου

Στη σβάστικα, σχηματισμένη από κάγκελα, στο παράθυρο της κουζίνας της μητέρας του καταδικασμένου για ένταξη στην εγκληματική οργάνωσης, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, η οποία φαίνεται στο...

«Ζούμε έναν ολοκληρωτισμό που πλέον δεν κρατάει τα προσχήματα», λέει η Ακρίτα (ηχητικό)

«Ζούμε την απόλυτη δυστοπία, με έναν ολοκληρωτισμό που πλέον δεν κρατάει τα προσχήματα» τόνισε η Έλενα Ακρίτα, μιλώντας «Στο Κόκκινο» και τον Νίκο Ξυδάκη. Αναφέρθηκε...

Μάγια Τσόκλη: Τι είπε για τον γάμο του πατέρα της με τη θεία της – «Είναι από τα ζευγάρια που ζηλεύεις» (video)

Στην απώλεια της μητέρας της και τον γάμο του πατέρα της με τη θεία της αναφέρθηκε η Μάγια Τσόκλη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη...

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η πρόεδρος «άδειασε» την εισαγγελέα και την κάλεσε να τοποθετηθεί εκ νέου

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, αμφισβήτησε την αλήθεια σε όσα είπε τη Δευτέρα η εισαγγελέας, Αδαμαντία Οικονόμου, προκαλώντας την αντίδραση των συνηγόρων της...