16-05-2021

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί η «Εθνική Ελλάδος» (video)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος της εκπομπής «Namaste» αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν η σειρά «Εθνική Ελλάδος».

«Εμείς είχαμε να γυρίσουμε 7 επεισόδια. Για τα οποία ο προγραμματισμός ήταν να γυριστούν Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο. Τέλη Σεπτέμβρη, το αργότερο πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη έπρεπε να τελειώσουμε για να μπορέσουν και τα κορίτσια να πάνε να κάνουν τα θέατρα τους, γιατί είχαν κλείσει όλοι θέατρο, δεν είχαν κλείσει τίποτα το καλοκαίρι για να μπορούμε να κάνουμε εμείς τα γυρίσματα μας. Τα γυρίσματα μας αυτά απαιτούν 15 με 20 μέρες σε ένα παγοδρόμιο έξω και είχαμε κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τη Ρουμανία, για να πάμε εκεί. Αυτά τα γίνονταν τον Σεπτέμβριο. Ήξεραν λοιπόν τα κορίτσια ότι έχουν να κάνουν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα 15 με 20 μέρες το Σεπτέμβρη σε ένα παγοδρόμιο και μετά έγιναν όλα αυτά που γίνανε και “πάγωσαν” όλα.

mega_LARGE_t_248561_1326847_type12891

Ούτε χρήματα για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα υπήρχαν, ούτε μπορούσαμε να κλείσουμε κανένα παγοδρόμιο. Ακόμα και αν εγκαταλείπαμε την ιδέα του να πάμε έξω και να ξαναγυρίσουμε στο παγοδρόμιο του Ωραιόκαστρου που κάναμε τα γυρίσματα της Μπρατισλάβας, πάλι κι αυτό, πρέπει να φέρεις αθλητές απ’ έξω. Την άλλη φορά είχαμε χρησιμοποιήσει 12 αθλήτριες από τη Ρουμανία και την Ουγγαρία. Όλα αυτά ήταν πράγματα που δεν μπορούσαν να γίνουν. Τώρα πια λοιπόν θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει και η θεατρική σεζόν των κοριτσιών, να έχει γίνει και όλο αυτό με τις τράπεζες πιο ομαλό και θέλω να πιστεύω ότι μετά από το Πάσχα θα συνεχίσουμε σε κάποιο παγοδρόμιο έξω, ή και στο παγοδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου είναι εφικτό», δήλωσε ο ηθοποιός.

four

https://www.youtube.com/watch?v=rDjrVqHd2ao&feature=youtu.be

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ