13-07-2020

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα Παρασκευή 23/11. Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεται από σήμερα το πρωί η Πανσέληνος, ένα ζώδιο που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό του την επικοινωνία.

Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να αλλάξουν προς το καλύτερο πολλά δεδομένα, αλλά και να δημιουργηθούν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στους Διδύμους;

Αυτή η Πανσέληνος ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι Ζυγοί, Υδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Οι Παρθένοι και οι Ιχθύς όμως καλό θα είναι να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι, ώστε να μην χάσουν σημαντικές ευκαιρίες.

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 23 Νοεμβρίου, τονίζει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον και να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες στην αισθηματική σου ζωή. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποιες φιλοδοξίες σου. Πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου όμως, θα βρεις χρόνο και για σύντομες εκδρομές, που θα σε ανανεώσουν. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μια νέα ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει τώρα.
  Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, στις 23 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο να αποκτήσεις και μια καινούργια πηγή εσόδων, που θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Η Πανσέληνος επιπλέον, φέρνει μια νέα αίσθηση ασφάλειας στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι ιδανική για να συσφίξεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου, ή αν είσαι αδέσμευτος, να δημιουργήσεις ένα δεσμό με σοβαρές προοπτικές.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 23 Νοεμβρίου και σου δίνει το έναυσμα για αλλαγές που επιθυμείς από καιρό. Οι προσωπικές σου ανάγκες γίνονται πιο επιτακτικές κι αυτό σημαίνει ότι μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να τις ικανοποιήσεις χωρίς να προκαλέσεις προβλήματα στη σχέση σου. Στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, το διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα ερωτική σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, δεν αποκλείεται όμως και μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 23 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που τονίζει τη διαίσθησή σου και σου επιτρέπει να κάνεις τους κατάλληλους σχεδιασμούς, που θα συμβάλουν στην βελτίωση της επαγγελματική σου πορείας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να αποδεχτείς νέες προτάσεις που θα βελτιώσουν σημαντικά και τις αποδοχές σου. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου φαίνεται να εξελίσσεται θετικά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένας νέος έρωτας που μπορεί να προέρχεται και από το χώρο της δουλειάς σου, θα αναπτυχθεί αυτό το διάστημα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς πρόκειται να δημιουργήσει ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των ονείρων σου. Η αυξημένη αισιοδοξία σου, η ευρηματικότητά σου αλλά και η βοήθεια της τύχης, θα είναι ιδιαίτερα τονισμένα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και κάθε προσπάθειά σου θα συνοδεύεται από επιτυχία. Ανάλογες εξελίξεις θα συμβούν και στην προσωπική σου ζωή, όπου μπορεί τώρα να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα αλλάξει τη ζωή σου.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου, ο οποίος πρόκειται να σε απασχολήσει το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Η δυαδικότητα του ζωδίου μάλιστα, μπορεί να σου φέρει πολλαπλές προτάσεις, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει διλήμματα, καλό είναι όμως να μην καθυστερήσεις τις αποφάσεις σου. Το ίδιο διάστημα ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σου, τα οποία μπορείς να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων είναι πολύ θετική για σένα, καθώς διευρύνει την πνευματικότητά σου και τους ορίζοντές σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι πολύ πιθανό να συλλάβεις τη μεγάλη ιδέα που θα εκτοξεύσει τα επαγγελματικά σου ή να δεχτείς σημαντικές προτάσεις (ίσως και από το εξωτερικό), που θα σου ανοίξουν μια νέα πορεία. Θαυμάσιες είναι οι προδιαγραφές και για την αισθηματική σου ζωή, καθώς το γεμάτο φεγγάρι σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη μιας σταθερής σχέσης, ενώ υπόσχεται ένα νέο έρωτα, στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου, που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, οι προσπάθειές σου για να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου, θα γίνουν πιο έντονες αυτό το διάστημα και είναι πολύ πιθανό να προτιμήσεις να στερηθείς κάποιες πολυτέλειες, προκειμένου να αποπληρώσεις χρέη που σε αγχώνουν. Ωστόσο, η Πανσέληνος, υπόσχεται να βελτιώσει και τα εισοδήματά σου ή να σου φέρει νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα αυξήσουν τα κέρδη σου. Στον αισθηματικό τομέα, το πάθος σου για τον σύντροφό σου θα γίνει πιο έντονο αυτό το διάστημα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως υποκύψεις σε ένα ερωτικό κάλεσμα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, στις 23 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο των Διδύμων και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο απρόσμενα γεγονότα θα πυροδοτήσουν ξαφνικές εξελίξεις, που θα επισπεύσουν τις διαδικασίες της επισημοποίησης. Ίσως μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, ή ένα ταξίδι στο οποίο θα διαπιστώσεις πόσο αρμονική είναι η συνύπαρξη με το σύντροφό σου, σε παροτρύνουν να πάρεις αποφάσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, το γεμάτο φεγγάρι σου επιφυλάσσει μια νέα γνωριμία, που σύντομα θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Ευνοϊκές προοπτικές αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, όπου η αυξημένη δημιουργικότητά σου θα συμβάλλει στο κλείσιμο μιας σημαντικής συμφωνίας.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, είναι ιδανική για την αναγνώριση που περιμένεις στα επαγγελματικά σου. Οι εντατικές προσπάθειές σου, η προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά και ο υπερβολικός ζήλος που δείχνεις, πρόκειται να αναγνωριστούν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο και να πυροδοτήσουν σημαντικές εξελίξεις. Αν επιθυμείς μια επαγγελματική αλλαγή ή προετοιμάζεις το έδαφος για μια συνεργασία ή μια δουλειά στο εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να προχωρήσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, μια εξαιρετικά θετική για το ζώδιό σου Πανσέληνος διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων. Η επιρροή της θα είναι αισθητή το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα σου επιτρέψει να πραγματοποιήσεις όλες τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να απολαύσεις τον έρωτα και τις διασκεδάσεις. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η τύχη θα παίξει τον πρωταρχικό ρόλο κι εσύ απλά θα την αφήσεις να καθοδηγήσει τα βήματά σου. Τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην αισθηματική σου ζωή, όλα είναι πιθανά και καλοδεχούμενα και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Ιχθύες

Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Ωστόσο, το ίδιο διάστημα και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και γι’ αυτό συνιστάται να βάλεις ένα πρόγραμμα, που θα εφαρμόσεις κατά γράμμα, ώστε να μην λειτουργήσει το ένα εις βάρος του άλλου. Μπορεί να χάσεις σημαντικές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες, αν δεν οργανωθείς κατάλληλα αυτό το δεκαπενθήμερο. Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σου λοιπόν είναι απαραίτητος για να βγεις διπλά ωφελημένος.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Tο altsantiri.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.