22-01-2021

Εξομολόγηση Μαρίας Ηλιάκη για τον σύντροφό της: Τον Στέλιο τον βλέπω και λιώνω (video)

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου» το πρωί της Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια είναι χρόνια φίλη με την Κατερίνα Καραβάτου και της ήταν πιο εύκολο να μιλήσει για τα προσωπικά της. Ο Στέλιος Μανουσάκης της άλλαξε τη ζωή και νιώθει τρισευτυχισμένη όπως δήλωσε με την Κατερίνα Καραβάτου να συγκινείται για τη φίλη της.

«Πριν δύο χρόνια συνέβησαν διάφορα πράγματα περίεργα στη ζωή μου. Αποφάσισα να φύγω από μία σχέση η οποία δεν μου έκανε καλό και είπα ότι θα αρχίσω εργασιοθεραπεία με το Ξαναδέστε Τους. Μετά από ένα μήνα κόπηκε κι εγώ έπρεπε να μείνω μόνη μου με τον εαυτό μου και να δω τι θα κάνω από εκεί και πέρα. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό που είχα γίνει δεν μου άρεσε κι έπρεπε να το φτιάξω. Κατάλαβα ότι είχα κάνει κάποιες λάθος επιλογές, λάθος συμπεριφορές και η ζωή με έφερε στο να είμαι εκτός. Θεωρώ ευλογία ότι έμεινα εκτός γιατί με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο. Νομίζω ότι το βασικό λάθος που έκανα όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι δεν απολάμβανα τίποτα, πάντα αισθανόμουν ότι κάτι μου έλειπε. Δεν είχα μάθει να απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη ζωή», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Η Κατερίνα Καραβάτου συγκινημένη συμπλήρωσε: «Εγώ θυμάμαι την πρώτη μέρα να μου ανακοινώνεις ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα με αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τον Στέλιο, και μου έρχεται να κλαίω».

Με τη Μαρία Ηλιάκη να συνεχίζει:«Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ