29-10-2020

Γνωστή τραγουδίστρια ασπάστηκε το Ισλάμ, άλλαξε το όνομά της και το ανακοίνωσε στο twitter

Η γνωστή τραγουδίστρια μετά από μία δύσκολη περίοδο που βίωσε περνώντας ακόμα και σοβαρό νευρικό κλονισμό αποφάσισε να ασπαστεί τον Ισλαμισμό.

Πόζαρε για μια selfie φορώντας μαντήλα και την πόσταρε στην προσωπική σελίδα στο twitter γράφοντας: «Με περηφάνια ανακοινώνω ότι έγινα μουσουλμάνα. Αυτή είναι η φυσική κατάληξη του ταξιδιού ενός νοήμονος θεολόγου. Όλη η μελέτη των Γραφών οδηγεί στο Ισλάμ. Κάτι που καθιστά περιττές όλες τις άλλες γραφές».

Ο λόγος για την Σινέντ Ο’Κόνορ την ερμηνεύτρια της μεγάλης επιτυχίας «Nothing Compares To You». Ασπάστηκε τον ισλαμισμός και πλέον συστήνεται ως Σουχάντα Νταβίτ.

Τον Αύγουστο του 2017 είχε συγκλονίσει μιλώντας μπροστά στην κάμερα και δημοσιεύοντας λίγο αργότερα το βίντεο. «Ζω σε ένα δωμάτιο μοτέλ στον πάτο του Νιού Τζέρσεϊ. Είμαι μόνη μου. Και δεν υπάρχει κανείς στη ζωή μου εκτός από το γιατρό μου, τον ψυχίατρό μου – ο οποίος είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο και με λέει ήρωα – και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με κρατάει ζωντανή αυτή τη στιγμή… και αυτό είναι λίγο άθλιο. Θέλω όλοι να ξέρουν τι μου συμβαίνει και γι’ αυτό γυρίζω αυτό το βίντεο. η πνευματική ασθένεια δεν είναι όπως τα ναρκωτικά, δεν νοιάζεται για το ποιος είσαι και το χειρότερο είναι το στίγμα που αφήνει. Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπάνε και σε φροντίζουν σου συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Είναι σαν κυνήγι μαγισσών».

«Αν εξαρτιόταν μόνο από εμένα θα είχα φύγει. Θα πήγαινα να βρω τη μητέρα μου… γιατί τα τελευταία δύο χρόνια περπατώ μόνη μου στη γη σαν τιμωρία γιατί έχω ψυχολογικό πρόβλημα και εκνευρίζομαι γιατί κανείς δεν με φροντίζει» .