11-04-2021

Γιάννης Μποσταντζόγλου: Πρεμιέρα με τις γυναίκες της ζωής του στο πλευρό του (εικόνες)

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Η συμμορία των πέντε» στο θέατρο Κιβωτός και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη βραδιά οι γυναίκες της ζωής του.

Η Δήμητρα Παπαδήμα με την κόρη τους, Θαλασσινή ήταν εκεί για να τον στηρίξουν και να δουν την παράσταση. Το ζευγάρι μπορεί να έχει επιλέξει να μένει σε διαφορετικά σπίτι αλλά συνεχίζει να είναι ευτυχισμένο.

«Ειδικά όταν μένεις σε διαφορετικά σπίτια δεν πρέπει να ζηλεύεις, όταν μένεις μαζί πρέπει να ζηλεύεις. Γιατί εκεί ο καθένας έχει την ανεξαρτησία του και δεν κάνει τίποτα. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, δεν θέλουμε να πληγώσουμε τον άλλον όσο γίνεται. Έχουμε φοβερό χιούμορ στη σχέση μας. Στο σπίτι είναι ο αρχηγός, τους σπάω τα νεύρα. Το ξέρω το ελάττωμα μου αυτό και μου το φωνάζει και ο Γιάννης και μου το φωνάζει και ο Γιάννης και το παιδί μου, αλλά θέλω τότε να πλένονται τα πιάτα, τότε να καθαρίζει το σπίτι, τότε να μαζεύει τα ρούχα. Είναι δεσποτική», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός.

Φωτό: NDP

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ