12-05-2021

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 19/9

Η Τετάρτη θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη ζωή μας, ενδεχομένως να προκληθούν απρόσμενα γεγονότα και ανατροπές στα δεδομένα μας, αιφνιδιάζοντάς μας ή εκπλήσσοντάς μας δυσάρεστα.

Από την άλλη, με την παραμικρή αφορμή μπορεί να επιτεθούμε, να αντιδράσουμε άσχημα ή να εναντιωθούμε σε όσα άτομα θεωρούμε ότι προσπαθούν να μας ελέγξουν, να μας καταπιέσουν, περιορίζουν ελευθερίες μας ή καταστρατηγούν δικαιώματά μας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες εντάσεις, ενώ μια οριστική ρήξη θεωρείται αναμενόμενη.

Ερωτικά, θα προσελκύουμε ανθρώπους, οι οποίοι θα είναι ασυνήθιστοι, αντισυμβατικοί, προκλητικοί, εκκεντρικοί ή αλλοπρόσαλλοι. Είναι πιθανό, επίσης, οι επιθυμίες ή τα γούστα μας να αλλάξουν, να χάσουμε το ενδιαφέρον μας για ένα πρόσωπο, να προτιμήσουμε την αυτονομία και την ανεξαρτησία μας, μένοντας μακριά από δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Το σίγουρο είναι ότι η μέρα δεν ενδείκνυται για έναρξη και καινούργια ξεκινήματα σε κανέναν τομέα, αλλά αναθεωρήσεις, λήξεις σε σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες, σπάσιμο συμφωνιών αλλά και απελευθέρωση από σχήματα ή ομάδες.

Κριός

Είναι πιθανό να τσακωθείτε με ένα φίλο ή φίλη σας και να διακόψετε οριστικά τις σχέσεις σας ή να φύγετε από μια ομάδα, αν αντιληφθείτε ότι υπάρχει προσωπικό συμφέρον. Από την άλλη, ένα ξαφνικό έξοδο θα σας βγάλει τελείως εκτός προϋπολογισμού. Ερωτικά, μια επαφή που έχετε κάνει πρόσφατα μπορεί να σας εκνευρίσει με την απότομη και μάλλον περίεργη αλλαγή συμπεριφοράς απέναντί σας και εκεί που ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω, να λήξετε την ιστορία ενώ αν είστε σε σχέση ίσως το ταίρι σας κάνει μια μεγάλη σκηνή ζήλιας.

Ταύρος

Ένα ξαφνικό πρόβλημα, ανατροπή της τελευταίας στιγμής ή τσακωμός σας με ένα ανώτερό σας στη δουλειά είναι πολύ πιθανά και ενδεχομένως όχι απλά να σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά να σας βγάλουν εκτός ορίων, ακόμα και να σας σπρώξουν στην απόφαση να τα παρατήσετε όλα και να αποχωρήσετε. Επίσης, μπορεί να επηρεαστείτε αρνητικά στα οικονομικά σας από μια αλλαγή που θα γίνει και δεν είναι στο χέρι σας να αποφύγετε. Προσπαθήστε, ωστόσο, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε οτιδήποτε εν θερμώ.

Δίδυμοι

Η μέρα δεν αστειεύεται γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, αλλά και στο τι λέτε, μάλιστα, αν δε συμβεί κάτι απρόοπτο για να αναβληθούν, καλό θα ήταν να το κάνετε εσείς. Να είστε συγκεντρωμένοι και κυρίως να μην προκαλείτε με το ύφος ή τη συμπεριφορά σας γιατί το κλίμα είναι ήδη τεταμένο. Μια αποκάλυψη που αφορά σε συγγενικό ή άλλο γνωστό σας πρόσωπο ίσως σας σοκάρει. Ερωτικά, ίσως συναντήσετε έναν άνθρωπο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ωστόσο, δε θα έχετε την αναμενόμενη ανταπόκριση.

Καρκίνος

Ένα έκτακτο έξοδο σας βγάζει τελείως εκτός προγράμματος, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα σχετικό με οφειλή ή δάνειο που θεωρούσατε ότι είχατε ξεμπερδέψει και να σας αναστατώσει στα καλά του καθουμένου. Στον ερωτικό τομέα, είναι πιθανό να ελκύετε ένα εκκεντρικό ή αρκετά προκλητικό πρόσωπο ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια κατάσταση που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Ενδεχομένως μάλιστα να σας γίνει μια επίθεση και να εκτοξευτούν διάφορες κατηγορίες εναντίον σας που θα σας αφήσουν άναυδους.

Λέων

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας, επαγγελματικές ή προσωπικές, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για μια πιθανή  κρίση, με διαφωνίες και επικούς καβγάδες, ακόμα με μια ασήμαντη αφορμή, όπως επίσης και έντονα ξεσπάσματα είτε δικά σας είτε της άλλης πλευράς. Προκλητικές ή επιθετικές συμπεριφορές θα δοκιμάσουν την υπομονή σας γι’ αυτό και δεν αποκλείεται μια οριστική ρήξη. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γίνει μεγάλος τσακωμός με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε ή να σας συγχύσει εξ αιτίας της προκλητικής έως προσβλητικής συμπεριφοράς του και να βγείτε εκτός εαυτού.

Παρθένος

Μια αλλαγή που δεν είναι προς το συμφέρον σας στη δουλειά ή αναστάτωση είτε από μια επιθετική προς εσάς συμπεριφορά συναδέλφου ή υπαλλήλου σας είτε να έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να ξεσπάσετε εσείς, επειδή έχετε φορτωθεί με επιπλέον εργασίες ή καθήκοντα, χωρίς το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα. Από την άλλη, μια ξαφνική ενόχληση στην υγεία σας εξ αιτίας της έξτρα πίεσης ή του άγχους θα σας θορυβήσει αλλά θα είναι κάτι περαστικό. Όπως και να έχει, να προσπαθήσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.

Ζυγός

Μια ανατροπή είτε στον οικονομικό είτε στον ερωτικό σας τομέα θα σας αναστατώσει αρκετά, αλλά αν τα χάσετε, θα είναι χειρότερα για σας γιατί δε θα βρείτε εναλλακτικές. Από την άλλη είναι πιθανό να ακυρωθεί μια συμφωνία, επένδυση ή συνεργασία που θα αλλάξει τελείως το πρόγραμμά σας. Και στα αισθηματικά όμως αναμένονται καταιγίδες, αφού θα διαπιστώσετε ότι ένα άτομο που θεωρούσατε ότι ταιριάζατε και κάνατε σχέδια για σχέση θα εξαφανιστεί ξαφνικά από τη ζωή σας ή θα βγάλει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο που θα σας αναγκάσει να το εγκαταλείψετε αμέσως.

Σκορπιός

Το κλίμα στον οικογενειακό ή τον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι τεταμένο, με τις σχέσεις με συνεργάτες ή τα οικεία σας πρόσωπα να περνούν κρίση και είναι στο χέρι σας να αναλάβετε δράση και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, αλλιώς θα γίνουν από την άλλη πλευρά και θα βρεθείτε να κυνηγάτε τις εξελίξεις και να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα. Δεν αποκλείεται, επίσης, μια εμπλοκή με ένα ακίνητο, όπως και μια ζημιά στο σπίτι. Είναι πιθανό όμως κι εσείς να θυμώσετε από τις παρεμβάσεις στο δεσμό σας ή την ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Μια αναταραχή στο καθημερινό σας πρόγραμμα ή στο περιβάλλον της δουλειάς σας θα σας γεμίσει ένταση και νεύρα, μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι σαρωτικές γι’ αυτό καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι. Από την άλλη, είναι πιθανή μια βλάβη στο μέσο μεταφοράς ή επικοινωνίας σας ή μια ακύρωση ενός επαγγελματικού ραντεβού. Επιπλέον, η σχέση σας με κάποιο στενό σας συγγενή μπορεί να περάσει μια κρίση ή να σταματήσει ξαφνικά να σας μιλάει ένα άτομο με το οποίο είχατε συχνή επαφή.

Αιγόκερως

Μια αναστάτωση στα οικονομικά σας θα προκληθεί, καθώς θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες που θα χρειαστεί να καλύψετε αμέσως ή ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Από την άλλη, θα γίνετε διεκδικητικοί έως και πολύ μαχητικοί προκειμένου να υπερασπίσετε τα κεκτημένα ή τα δικαιώματά σας. Στον ερωτικό τομέα, είναι πιθανή μια κρίση ζήλειας από ή προς το πρόσωπό σας, όπως επίσης να τελειώσει απότομα μια ιστορία που είχε ξεκινήσει ή κάποιο άτομο που δεν περιμένατε να εμφανιστεί μπροστά σας και να σας αιφνιδιάσει και να αντιδράσετε άσχημα.

Υδροχόος

Τα ρίσκα που θα πάρετε θα είναι πολλά κι οι αντιδράσεις ή οι ενέργειές σας τελείως απρόσμενες. Ίσως αναποδογυρίσετε τα πάντα στην προσωπική σας ζωή κι ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα να το καταστρέψετε σε μια στιγμή. Δεν αποκλείεται να πάρετε μια ξαφνική απόφαση να χωρίσετε ή να διακόψετε μια συνεργασία γιατί νιώθετε ότι πνίγεστε και έχετε χάσει την ανεξαρτησία σας ή να κάνετε μια γνωριμία που είναι τελείως αντίθετη με τα δεδομένα σας. Πιθανό είναι και να εκραγείτε από τη στάση ενός μέλος της οικογένειάς σας που χώνεται στις υποθέσεις σας, όπως και μια χοντρή ζημιά στο σπίτι.

Ιχθείς

Ένα μυστικό που θα μάθετε ή το ότι θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο ενός ατόμου από τη δουλειά σας που δε σας αρέσει θα σας προσγειώσουν ανώμαλα. Από την άλλη, πάνω στη σύγχυση, μπορεί να προβείτε σε αψυχολόγητες αποφάσεις ή ενέργειες που θα σας χαντακώσουν. Πιθανόν όμως να σας βγει μια επιθετικότητα, βάζοντάς τα με όλους και με όλα αν θεωρήσετε ότι θίγεστε. Αυτός ο εκνευρισμός και η αναστάτωση ενδεχομένως να έχουν επιπτώσεις και στην υγεία σας, οπότε καλό θα ήταν να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο.

Πηγή: Astrologos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ