13-04-2021

Ο λαμπερός γάμος του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ (video)

Μετά από δέκα χρόνια κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ενώπιον 350 καλεσμένων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος ήταν ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννη Παπαλέκας.

Η Υβόννη Μπόσνιακ έλαμπε στο εντυπωσιακό λευκό εξώπλατο νυφικό με ένα μακρύ πέπλο και ήταν πολύ ευτυχισμένη έχοντας στο πλευρό της τον Αντώνη Ρέμο.

Πολλές από τις λεπτομέρειες της τελετής επιμελήθηκε προσωπικά το ζευγάρι έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι όλα θα είναι έτσι όπως αυτοί το είχαν φανταστεί για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Μετά την τελετή του γάμου, το ζεύγος επιβιβάστηκε σε βάρκα με την κόρη τους και κατευθύνθηκε προς το χώρο που πραγματοποιήθηκε η λαμπερή δεξίωση.

Η βραδιά ξεκίνησε και το λαμπερό ζεύγος έκανε την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης με την επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ