24-10-2020

Μαρία Γεωργιάδου: Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει

Η Μαρία Γεωργιάδου επιστρέφει στη μικρή οθόνη υπογράφοντας τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε αν φοβάται τον ανταγωνισμό καθώς αυτή τη σεζόν όλα τα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία.

Φέτος τα κανάλια επενδύουν πολύ στην ελληνική μυθοπλασία. Σας αγχώνει καθόλου ο ανταγωνισμός;

Όχι, δεν με αγχώνει. Ό ανταγωνισμός υπάρχει και είναι σύμφυτος με τη δουλειά μας. Αυτό που πραγματικά θέλω κάθε φορά και βάζω σαν στόχο είναι να γίνομαι εγώ καλύτερη. Δηλαδή να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου, την προηγούμενη δουλειά μου. Αυτό από μόνο του είναι ένας ανταγωνισμός. Τώρα, το να γίνουν καλές δουλειές ανεβάζει το επίπεδο για όλες τις δουλειές. Είναι κάτι που είναι ζητούμενο. Οπότε δεν θεωρώ κακό το ότι υπάρχει ο ανταγωνισμός. Επίσης, θεωρώ καλό ότι υπάρχει μυθοπλασία στην τηλεόραση μας γιατί νομίζω ότι ο κόσμος έχει την ανάγκη να ακούει και να βλέπει πράγματα τα οποία έχουν καλλιτεχνική δημιουργία. Ο κόσμος θέλει πάντα είτε να γελάσει είτε να συγκινηθεί από μια σειρά που θα τον αφορά.

Το γράψιμο είναι για εσάς ένας τρόπος να αποφορτίζεστε;

Ναι. Βέβαια, είναι ένας τρόπος να βάζω το μυαλό μου να ασχολείται με πράγματα που έχουν για μένα αξία. Γιατί όταν γράφεις κάτι προσπαθείς να γράψεις τα πιο σημαντικά. Οπότε κατά κάποιο τρόπο με κάνει να συγκεντρώνομαι σε ό,τι θεωρώ ότι αξίζει να σκεφτώ. Δεν ξέρω αν αυτό ακριβώς είναι αποφόρτιση, αλλά θα έλεγα ότι είναι. Γιατί, ξέρεις, μέσα στη ζωή έχουμε ένα σωρό μικροπροβλήματα, μικροαγωνίες, υπάρχουν τα θέματα της καθημερινότητας που όλοι οι άνθρωποι τα ζούμε. Όταν, λοιπόν, σκέφτεσαι πράγματα που ξεφεύγουν από αυτά με έναν τρόπο, αποφορτίζεσαι και οδηγείς το μυαλό σου σε κάτι που το θεωρώ θετικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Ο Πυγμαλίων εξομολογείται: Με τον πατέρα μου προσφέραμε πράγματα στους τρόφιμους του ψυχιατρείου

Πηγή: mytv