24-11-2020

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 30/8

Η Πέμπτη συνεχίζει να μας κρατά σε εγρήγορση, καλώντας μας να ολοκληρώσουμε εκκρεμείς υποθέσεις, να τελειώσουμε δουλειές και να κλείσουμε υποχρεώσεις, ώστε να ξενοιάσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Ωστόσο, είναι πιθανός ένας εκνευρισμός ή ανυπομονησία να γίνουν πράγματα κι ως εκ τούτου διαφωνίες, ζημιές, ακόμα και μικροατυχήματα δεν αποκλείονται. Ερωτικά, καιγόμαστε από πόθο και ψάχνουμε εκτόνωση της σεξουαλικότητάς μας. Θέλουμε όμως και την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας γι’ αυτό μπορεί να συμπεριφερθούμε εγωιστικά ή να χάσουμε το ενδιαφέρον μας, αν διαπιστώσουμε ότι η άλλη πλευρά δε συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς μας ή προσπαθεί να μας στερήσει την αυτονομία μας.

Επαγγελματικά, έχουμε την τάση να τραβήξουμε το σχοινί, να ανατρέψουμε το υπάρχον καθεστώς ή να πάμε κόντρα σε εντολές και απαγορεύσεις. Ίσως έχουμε μια παραπάνω ροπή στο ρίσκο, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε, χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες.

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κατερίνα Γλύμπη.

Κριός

Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις είναι πολλές και οι στόχοι σας φιλόδοξοι, γι’ αυτό και είναι πιθανό να νιώσετε ότι περιορίζεστε ή ότι η δουλειά που έχετε δε σας εκφράζει. Αν θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση, φροντίστε ώστε οι κινήσεις σας να είναι μελετημένες και να μην πάρετε βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις γιατί είναι πιθανό μετά να το μετανιώσετε. Στα αισθηματικά σας όμως, με το πάθος και τη σεξουαλικότητά σας στα ύψη δεν έχετε αντίπαλο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ενθουσιαστείτε κιόλας με ένα πρόσωπο και να ξεκινήσετε το… κυνήγι.

Ταύρος

Όσο έχετε τη δυνατότητα, προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας γιατί σύντομα θα βγείτε στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε ακμαίοι για να διεκδικήσετε ανοιχτά ό,τι σας ανήκει, είτε αφορά σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που κυρίως οφείλετε να κάνετε είναι να αντισταθείτε στη βιασύνη ή τον εκνευρισμό και να επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς που λειτουργείτε καλύτερα. Ερωτικά, διανύετε μια περίοδο, κατά την οποία είστε αρκετά ενεργοποιημένοι, οπότε αν κάνετε μεθοδικές και προσεκτικές κινήσεις, θα πετύχετε τον στόχο σας.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας θα παρουσιάσει κάποιες διακυμάνσεις, αφού εκεί που είστε μια χαρά και με μεγάλη ζωντάνια, εκεί μπορεί να εκνευριστείτε χωρίς ιδιαίτερο λόγο γιατί θα συναντήσετε αντιδράσεις από την παρέα ή το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια επαφή που θα κάνετε και αφορά σε συνεργασία στο άμεσο μέλλον θα σας αφήσει καλή αίσθηση. Από την άλλη, πιθανόν ένα φιλικό σας άτομο να σας αιφνιδιάσει, εκφράζοντάς σας τα ερωτικά του αισθήματα. Είναι πολύ πιθανό, αν κι εσείς νιώθατε πράγματα γι’ αυτό αλλά τα κρύβατε, να αρπάξετε την ευκαιρία.

Καρκίνος

Κάποιες αναταράξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανές κι ενδεχομένως να υπάρξει μια έντονη λογομαχία με έναν ανώτερό σας που όμως η αιτία είναι παλιότερη και να του τα είχατε μαζεμένα και τώρα, με μια αφορμή, να του τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα. Από την άλλη όμως, στον ερωτικό τομέα δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που όσο σας κυνηγάει, τόσο θα σας εξιτάρει.Φροντίστε όμως να κρατήσετε αντίσταση γιατί αν παραδοθείτε αμαχητί μπορεί το ενδιαφέρον του να ξεθυμάνει.

Λέων

Θα προσπαθήσετε να διευθετήσετε διάφορες υποχρεώσεις αλλά θα πρέπει να επιδείξετε και την ανάλογη ψυχραιμία γιατί είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με άτομα που η συμπεριφορά τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι εριστική. Από την άλλη, ίσως σας προκύψει μια επαφή από το εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή ένα απρόσμενο ταξίδι. Ερωτικά, έχετε εύνοια αλλά και ευκαιρίες να διευρύνετε τις επιλογές σας, για κάτι σταθερό όμως και με διάρκεια θα χρειαστεί να καταβάλετε κόπο και να πάρετε αρκετές πρωτοβουλίες.

Παρθένος

Το παν είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία και το πρακτικό σας πνεύμα γιατί χωρίς αυτά δε θα σας είναι εύκολο να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και να χειριστείτε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας, όπου εκεί σπασμωδικές κινήσεις και βιασύνη δε χωρούν. Καλό θα ήταν μάλιστα να ερευνήσετε περισσότερο μια υπόθεση σχετική με μια συμφωνία ή επένδυση που σας ενδιαφέρει γιατί δεν αποκλείεται να βγάλετε λαβράκι. Ερωτικά, μια τυχαία γνωριμία ενδεχομένως να σας δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα στοιχειώσει το μυαλό και την καρδιά σας.

Ζυγός

Καλείστε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τόσο για τα επαγγελματικά σας, όσο και για τη σχέση σας και να ξεκαθαρίσετε μια και καλή το τοπίο. Πιθανόν να χρειαστεί να … ξανασυστηθείτε με έναν συνεργάτη σας και να του υπενθυμίσετε ότι όποια ενέργεια κάνει έχει επιπτώσεις και σε σας, οπότε οφείλει να μην κάνει του κεφαλιού του και να υπάρχει συμφωνία μεταξύ σας για το πώς θα δράσετε. Αν υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα παίξετε όλα για όλα για να το κερδίσετε.

Σκορπιός

Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας με προστριβές και διαφωνίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, από τη στιγμή που γνωρίζετε ότι δεν οδηγούν πουθενά. Εσείς χαλάτε τον εαυτό σας, γεμίζετε νεύρα και στρεσάρεστε και τελικά δε θα εμποδίσετε να γίνει κάτι ούτε και θα αλλάξετε τα μυαλά των άλλων. Εκτός αν απειλείται η θέση σας ή τα δικαιώματά σας, όπου και πρέπει να δράσετε άμεσα αλλά μυστικά. Ερωτικά, σας είναι εύκολο να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και ενδεχομένως να παίξετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι.

Τοξότης 

Η ενέργειά σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, όμως μην ξεχνάτε ότι προκειμένου να καταφέρετε όσα έχετε κατά νου, εκτός από πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρετε, χρειάζεστε και μέτρο. Ερωτικά τουλάχιστον, αντιλαμβάνεστε ότι ελκύετε και λογικό είναι να ενθουσιάζεστε με την αποδοχή που εισπράττετε ή το έντονο ενδιαφέρον ενός ατόμου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν αρχίσετε τα παιχνίδια και πάρουν τα μυαλά σας αέρα, δε θα αλλάξει η κατάσταση. Αν είστε σε σχέση, ο έρωτάς σας για τον άνθρωπό σας θα αναζωπυρωθεί, οπότε αναμένετε συναρπαστικές στιγμές.

Αιγόκερως

Επαγγελματικά ήδη έχετε δώσει το στίγμα σας κι ίσως ήρθε η στιγμή που τόσο περιμένατε να ηγηθείτε ή να αναγνωριστεί η συμβολή σας. Από την άλλη, έχετε σύστημα, ικανότητες και καλά οργανωμένο σχέδιο για να κατακτήσετε έναν στόχο σας, αυτό που σας λείπει είναι το καλώς εννοούμενο θράσος. Αν κοιτάξετε ωστόσο γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι με λιγότερα προσόντα πέτυχαν αυτό που ζητούσαν, οπότε γιατί να μη δοκιμάσετε. Ερωτικά, υπάρχει μια μικρή αλλά αισθητή βελτίωση. Ελκύετε, κάνετε νέες επαφές κι οι πιθανότητες για να κερδίσετε το πρόσωπο που λαχταράτε είναι αρκετές.

Υδροχόος

Το να αδιαφορείτε για τα κοινά ή τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μπορεί να σας κρατά μακριά από άγχη και προβλήματα, όχι όμως κι από μπελάδες, αφού δε γίνεται να τα ξεφορτώνεστε για πάντα και συνήθως τρέχετε την τελευταία στιγμή για να τα διευθετήσετε, συχνά όχι με θετικά αποτελέσματα. Φροντίστε λοιπόν να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους όσο είναι νωρίς. Από την άλλη, μπορεί να σας γίνει μια ερωτική πρόταση που θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε κι εφ’ όσον είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις θα την αποδεχτείτε.

Ιχθείς

Αναβολές, υπεκφυγές και ελιγμοί από την πλευρά σας δε θα πιάσουν, ίσως μάλιστα αναγκαστείτε να δώσετε εξηγήσεις ή να δικαιολογήσετε μια πρόσφατη στάση σας που αφορά είτε ένα ερωτικό είτε ένα οικονομικό σας θέμα και τους άστοχους χειρισμούς σας. Όσο πιο ειλικρινείς πάντως είστε, τόσο πιο γρήγορα θα εκτονωθεί η ένταση. Αν είστε πάντως μόνοι, θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια να αντισταθείτε στο επίμονο φλερτ ενός προσώπου και πιθανόν στο τέλος να υποκύψετε, χαρίζοντας όμως και στον εαυτό σας μια συναρπαστική εμπειρία.

Πηγή: astrologos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκλογές στις ΗΠΑ: Επικυρώθηκε η νίκη του Τζο Μπάιντεν στο Μίσιγκαν

Η νίκη του Τζο Μπάιντεν στην Πολιτεία του Μίσιγκαν επικυρώθηκε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας (23/11), από την Πολιτειακή Επιτροπή των Ψηφολεκτών. Η συνεδρίαση...

Κορονοϊός: Πιθανόν χωρίς μετακινήσεις από νομό σε νομό τα Χριστούγεννα (video)

Χωρίς μετακινήσεις από νομό σε νομό φαίνεται πως θα περάσουμε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ακόμα και αν το lockdown αρθεί νωρίτερα. Σύμφωνα...

Μετά τον Άδωνη πανηγυρίζει και ο Κοντοζαμάνης: Τα έχουμε καταφέρει εξαιρετικά – Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ (video)

Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος πανηγύριζε γιατί στο Βέλγιο έχουν περισσότερους νεκρούς από κορονοϊό, σειρά πήρε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, δηλώνοντας από...

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με… λίγους και καλούς προκρίνει ο ΠΟΥ (video)

«Η καλύτερη επιλογή» σ’ αυτήν την εποχή της πανδημίας, για τις περισσότερες τις χώρες είναι οι πολίτες να περάσουν τα Χριστούγεννα με μια μικρή...

Αποζημίωση 410.000 ευρώ στην οικογένεια 25χρόνου που σκοτώθηκε σε συμπλοκή αστυνομικών με δραπέτη στον Βύρωνα

Το ποσό των 410.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών στους συγγενείς του 25χρόνου υδραυλικού Νίκολα Τόντι, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν...

Κορονοϊός: Η British Airways πουλάει από ποτήρια σαμπάνιας μέχρι… αντικείμενα από το Boeing 747

Η British Airways, η οποία φαίνεται να «ασφυκτιά» λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 23/11 ότι πουλάει μέσω του διαδικτύου σερβίτσια...

Κορονοϊός: 32χρονος στα Τρίκαλα έχασε τη ζωή του – Δεν πρόλαβε να νοσηλευθεί σε ΜΕΘ

Ακόμα ένας θάνατος νέου ανθρώπου από επιπλοκές του κορονοϊού έρχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα των θυμάτων του ιού λίγες ώρες μετά τον χαμό...

ECDC: Προειδοποιεί με αύξηση ασθενών με κορονοϊό σε περίπτωση πρόωρης άρσης του lockdown στην Ευρώπη

«Φρένο» στην πρόωρη άρση του lockdown στην Ευρώπη πριν τα Χριστούγεννα και ειδικά στη Γερμανία φαίνεται να βάζει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου...

Η έξοδος της οικογένειας Ρουβά λίγο πριν το lockdown

Λίγο πριν το lockdown ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είχαν βγει με τα παιδιά τους στο Κολωνάκι για φαγητό για να γιορτάσουν...

Κορονοϊός: 81 θετικά δείγματα σε 1.194 rapid test – Οι περιοχές που διενεργήθηκαν οι έλεγχοι

Συνολικά 81 θετικά κρούσματα covid-19 εντοπίστηκαν σε 1.194 rapid test (ποσοστό 6,78%) που πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) σε...