20-01-2021

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Όσα αποκάλυψε ο γόης του «Τατουάζ» για την προσωπική του ζωή

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει δει τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται στα ύψη με τον ρόλο του στη σειρά «Το τατουάζ».

Ο τηλεοπτικός Τόνι μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ αναφέρθηκε και πώς νιώθει όταν τον πλησιάζουν για να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Μου αρέσει το να είμαι σε σχέσεις. Έχω κάνει δύο μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου -αυτές ήταν και οι δύο μεγάλοι μου έρωτες – η πρώτη διήρκεσε πεντέμισι χρόνια, η δεύτερη δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο πράγμα οι σχέσεις, αλλά το παλεύω. Πάντα θα το παλεύω! Άλλες σε κάνουν καλύτερο, άλλες χειρότερο άνθρωπο.

Προσπαθώ για το πρώτο. Αν πιάσω πάντως τον εαυτό μου να χάνει τα όποια καλά του στοιχεία και αυτό να οφείλεται στο άτομο που έχω απέναντί μου, φεύγω. Το να κάνω τη δική μου οικογένεια, όχι, δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια – νομίζω πως δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη τού να μεγαλώσω ένα παιδί αυτή την περίοδο της ζωής μου».

Πώς νιώθει όταν τον πλησιάζουν για να φωτογραφηθούν μαζί του; «Έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν μου ζητούν αυτόγραφα ή το να βγάλουμε μαζί φωτογραφίες. Όμως εκείνο που κατανοώ είναι πως ο κόσμος απολαμβάνει να αγαπά το ρόλο του εκάστοτε ηθοποιού – όχι τον ίδιο ως προσωπικότητα, γιατί δεν τον ξέρει. Είναι ωραία πάντως αυτά τα vibes!», δήλωσε στο περιοδικό Omikron.

Κλείνοντας εξήγησε τι είναι για εκείνον ευτυχία. «Ευτυχία είναι το να βγαίνεις έξω, να συναντάς τα άτομα που θες να συναντήσεις και να κάνεις αυτό που σου αρέσει όσο καλύτερα μπορείς. Αλλά δεν θα ‘θελα ποτέ να είμαι συνέχεια “ευτυχισμένος”. Θα ήταν βαρετό!».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ