28-10-2020

Πρώτο θέμα οι… καυτές διακοπές του Ντιμπάλα με την Οριάνα στη Μύκονο (εικόνες – video)

Ο δεσμός του Πάουλο Ντιμπάλα με την σύντροφό του Οριάνα Σαμπατίνι αποκαλύφθηκε στη Μύκονο πριν από μερικές ημέρες και αυτό το θέμα απασχολεί τα… περιοδικά σε Ιταλία και Ισπανία.
Οι παπαράτσι απέσπασαν, άλλωστε, και «καυτές» πόζες τους από τη βίλα που είχαν νοικιάσει για να περάσουν τις διακοπές τους, αλλά και από την θαλασσα. Πριν ο αργεντινός άσος-έχει κάνει τα μαλλιά του ξανθά-ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς της Γιουβέντους, που έπαιξαν στο Μουντιάλ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Τώρα δικαιολογείται και το γιατί ο Ντιμπάλα έφτασε στο ορόσημο των 20 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου ένα χρόνο, αλλά είχε καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από της δημοσιότητας, παρά τις φήμες που υπήρχαν. Ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους επέλεξε τη Μύκονο για τις διακοπές του, μαζί του ήταν φυσικά και η «καυτή» σύντροφός του, που είναι μοντέλο. Ανέβαζαν και οι δύο φωτογραφίες από την Ελλάδα στα προφίλ τους, αλλά υπήρχαν και παπαράτσι που τους απαθανάτισαν.

Ο Ντιμπάλα έφτασε… 20.000.000 στο Instagram

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει πλέον ένα ολοένα και περισσότερο εργαλείο στη ζωή όλων, ενώ όπως έχει διαπιστωθεί οι διάσημοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτά. Αντιθέτως, τα χρησιμοποιούν με κάθε ευκαιρία. Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του Πάουλο Ντιμπάλα, που βρέθηκε για διακοπές στη χώρα μας.

Όπως αναφέραμε, σύμφωνα και με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο διάσημος Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους έφτασε στο ορόσημο των 20 εκατομμυρίων ακολούθων στο Instagram. Κάτι που φαίνεται να κατάφερε ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, αφού μόλις πριν από ένα χρόνο, στην πραγματικότητα, ο επιθετικός της Γιουβέντους μπορούσε να μετρήσει 10 εκατομμύρια ακολούθους. Καλύτερος από αυτόν στην Ιταλία είναι μονάχα ο συμπαίκτης -πλέον- στην Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει υπερβεί τα 138 εκατομμύρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  «Big Brother»: Δείτε τη Ραμόνα Μοροσάνου ξανθιά

Ο Ντιμπάλα επέστρεψε στις προπονήσεις της «μεγάλης κυρίας» με τις μπαταρίες του… φορτισμένες, χαιρετώντας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο