18-05-2021

Ζευγάρι ελλήνων ηθοποιών άνοιξε κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ έχει ανοίξει κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει βγάλει μέχρι σήμερα από τη δουλειά του και αποκάλυψε ότι με τη σύζυγό του έχουν ανοίξει κομμωτήριο.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Φαίη Ξυλά εδώ και δύο χρόνια έχουν κάνει ένα επιχειρηματικό βήμα.

Ως σύντροφοι και ηθοποιοί με τη Φαίη βοηθάει ο ένας τον άλλο στο τι θα επιλέξει;

Με τη Φαίη πάντα ως ζευγάρι μιλάμε μεταξύ μας, λέμε τη γνώμη μας, επηρεάζει ο ένας τον άλλο, αλλά βέτο δεν έχει βάλει ποτέ κανείς στο να μην κάνουμε αυτό ή το άλλο. Επηρεάζομαι από τη Φαίη, όπως και η Φαίη από μένα, ανθρώπινο είναι.

Λειτουργείτε σαν ασπίδα προστασίας ο ένας για τον άλλο;

Ναι, βέβαια.

Εκτός από την υποκριτική, δραστηριοποιήστε και στον επιχειρηματικό τομέα.

Εδώ και δύο χρόνια έχουμε μαζί με τη Φαίη, στο κέντρο της Αθήνας, ένα κομμωτήριο, με συνεργάτες καλλιτέχνες, ωραίους ανθρώπους κι εξαιρετικούς τεχνίτες. Πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Έχουμε κάνει την επιχείρηση μαζί, όλα τα έχουμε μαζί και πάμε καλά. Τολμάμε με τα επιχειρηματικά. Με τη νέα χρονιά έχω κλείσει κάτι, αλλά μετά το Γενάρη, όμως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Για την πρώτη σεζόν δεν ξέρω ακόμη, γιατί μιλάω οικονομικά για μια δουλειά.

Στα οικονομικά είσαι αυστηρός;

 Όχι, αλλά ό,τι κλείσω απαιτώ να το πληρωθώ. Όμως, στα κλεισίματα δεν είμαι αυστηρός, δείχνω κατανόηση στους παραγωγούς και τους επιχειρηματίες. Καταλαβαίνω ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί με τις αμοιβές, δεν βρίσκομαι σε άλλη σφαίρα, άλλο πριν από 10-15 χρόνια. Αυτό δεν είναι εύκολο. Πολλοί,, οίο χώρο μας έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα, η οποία, ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια, ζητάνε πολλά, στα οποία δεν μπορούν αυτές οι εποχές να ανταποκριθούν, ούτε οι επιχειρηματίες ούτε τα κανάλια. Έχω βγάλει χρήματα. Νομίζω ότι είμαι από μια φουρνιά, από τους τελευταίους τυχερούς που πρόλαβαν τις καλές εποχές της τηλεόρασης, όμως το θέμα είναι ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου. Βλέπω το διαφημιστικό κομμάτι που είχαν κάποτε τα κανάλια και τώρα δεν υπάρχει, οι παραγωγές στα θέατρο δεν έχουν χρήματα και ο κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει τόσο υψηλά εισιτήρια. Καταλαβαίνω τι γίνεται κι έχω προσαρμοστεί.

Πότε δυσκολεύτηκες;

Αυτό που θυμάμαι είναι η αγωνία που ήταν μεγάλη όταν γέννησε η Φαίη, εκεί στη γέννα. Είχα βάλει τα κλάματα, έγινε χαμός. Ήταν πολύ έντονες στιγμές τότε που περιμέναμε, που βρισκόμασταν στην αίθουσα αναμονής στο μαιευτήριο. Ήταν οι πιο έντονες στιγμές στη ζωή μου που μπορώ να θυμηθώ. Δάκρυσα, έκλαψα, μετά συνήλθα και ξανά… η πρώτη αίσθηση ήταν απίστευτη. Είχα πολλή αγωνία, άγχος και στρες στη γέννηση του γιου μου.

 Περνάτε χρόνο μαζί ή είναι πιο κοντά με τη μητέρα του;

Συνέχεια,  ήμασταν  χέρι-χέρι και βολτάραμε μέχρι  να  φύγει το Πάσχα, όπου έμεινε και για καλοκαίρι. Πήγα να τον δω δύο εβδομάδες μετά  επέστρεψα,  γιατί είχα πρόβες. Τον αφήνω ελεύθερο, ήμασταν κάθε μέρα έξω. Ο γιος μου είναι η ζωή μου και είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος  μαζί  του. Είναι το παιδάκι μου!

Πηγή: Λοιπόν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ