12-05-2021

Αγριεύει η κατάσταση: Έπεσαν μπουνιές και κλωτσιές ανάμεσα στους παίκτες του Game of Love

Σκληροπυρηνικά φαίνεται ότι θα εξελιχθεί το νέο reality show του ANT1, Game of Love, καθώς οι παίκτες θα παίξουν ακόμη και ξύλο μεταξύ τους, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Χάρης Χριστόπουλος.

-Αλήθεια τώρα, είχατε κλοτσιές και μπουνιές;

«Μα τι; Ψέματα θα σας πω; Οι παίκτες βρίσκονται πια αρκετό καιρό “μέσα” στο παιχνίδι και δέχονται μεγάλη πίεση. Εάν μάλιστα μπαίνοντας σε αυτό δεν έχεις στέρεες βάσεις, τότε οι σχέσεις σου κλονίζονται εύκολα και βαθιά. Ως εκ τούτου, είναι φυσικό να ξεσπούν έριδες και μάλιστα με ακραίους τρόπους. Το “Game of love” είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι για δυνατούς παίκτες, που υποκρίνονται μπροστά στους συντρόφους τους κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είναι, πράγμα που όντως μπορεί να οδηγήσει στην τρέλα!» τόνισε στο Τηλέραμα ο Χάρης Χριστόπουλος.

-Ψυχολογικό και όχι ερωτικό παιχνίδι, όπως το αντίστοιχο αλλού καναλιού;

«Δεν έχει καμία σχέση με το άλλο παιχνίδι. Εδώ οι παίκτες δεν αναζητούν τον έρωτα και δεν είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο χρησιμοποιώντας 30 λέξεις την ημέρα. Εδώ οι άνθρωποι κάνουν συχνές ρομαντικές αποδράσεις σε διάφορα μέρη, παίζοντας παιχνίδια αποπλάνησης και παραπλάνησης».

-Περισσότερο πόλεμος μου ακούγεται όλο αυτό παρά έρωτας… Εξ ου και οι μπουνιές;

«Έτσι κι αλλιώς, ο έρωτας είναι μια κατάσταση πολέμου. Γιατί όταν ο άνθρωπος πέφτει σε κατάσταση έρωτα… λυσσάει! Έχω να σας πω μάλιστα πως εδώ μέσα γεννήθηκαν νέοι έρωτες. Διαλύθηκαν δηλαδή υπάρχοντα ζευγάρια και δημιουργήθηκαν νέα, που ζουν πλέον άλλη, διαφορετική από την προηγούμενη ζωή. Δεν το είχε πει άλλωστε και η… Βουγιουκλάκη στο “Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”; Έρως ανίκατε μάχαν (γελάει)».

-Μήπως είστε απλά ρομαντικός; Γιατί επιμένω πως όσα μου περιγράφετε ως τώρα είναι σχεδόν… τρομακτικά!

«Δεν είμαι απλά ρομαντικός, δηλώνω αθεράπευτα ρομαντικός! Και επιμένω κι εγώ με τη σειρά μου και θέλω να πιστεύω πως, παρά το γεγονός ότι έχουν επιλεγεί παίκτες έτοιμοι για όλα και αποφασισμένοι να φτάσουν ως το τέλος πάση θυσία, θα νικήσουν η ανθρωπιά και ο έρωτας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ