13-05-2021

Ανατροπές στο survivor – Οι ανακοινώσεις του Τανιμανίδη που θορύβησαν τους παίκτες (video)

Ανατροπές και νέα δεδομένα φαίνεται πως επιφυλάσσει το Survivor, αφού, σύμφωνα με το trailer του αποψινού επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει μια ανακοίνωση που “παγώνει” Διάσημους και Μαχητές.

Ο ίδιος ο Τανιμανίδης λέει συχνά πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών οπότε η σημερινή νύχτα αναμένεται να βάλει “φωτιές” αφού η ανατροπή που θα ανακοινωθεί ίσως είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής.

Οι Μαχητές είναι εννέα, ενώ οι Διάσημοι μόλις πέντε. Η μεγάλη αριθμητική ανισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων αναγκάζει την παραγωγή να φτιάξει ξανά τις δύο ομάδες από την αρχή. Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει πως ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων και ο καλύτερος των Μαχητών θα επιλέξουν οι ίδιοι τους παίκτες τους.

«Σας κάλεσα σήμερα σε αυτό το έκτακτο συμβούλιο του νησιού γιατί οι δύο ομάδες θα ξαναγίνουν από την αρχή. Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων και ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών θα επιλέξουν τις ομάδες τους», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Νικόλας Αγόρου φανερά σοκαρισμένος έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

https://www.youtube.com/watch?v=WSfNH608Wy8&feature=youtu.be

Πηγή: zappit

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ