06-05-2021

Νίκος κατά Αθηνάς στο Power of Love: Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της με πολύ μεγαλύτερο άντρα

Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης ξέσπασε κατά της Αθηνάς Χρυσαντίδου στο χθεσινό Gala του Power of Love. Η Αθηνά φέρεται να είπε στη Βίβιαν πως ο Νίκος δεν είναι ο κατάλληλος γι’ αυτήν, λόγω της διαφοράς ηλικίας. Ο Νίκος, επίσης, άκουσε κι άλλα πράγματα, τα οποία δεν του άρεσαν καθόλου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

«Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που είναι με πολύ μεγαλύτερους. Πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους κάποια στιγμή. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, η Αθηνά είχε πρόβλημα. Εγώ σέβομαι τη γνώμη της Αθηνάς. Αλλά δεν μπορώ εγώ όταν αποχωρώ από το σπίτι να έρχεται να με χαιρετάει και να μου λέει “σεβασμός” σαν άνθρωπο. Και να πηγαίνει πίσω μου και να λέει όλα αυτά τα πράγματα.

Δεν θες να μου μιλάς; Το σέβομαι και αυτό. Μη μου μιλάς, ούτε καλημέρα, ούτε καλησπέρα. Αυτό είναι το καλύτερο. Όχι, όμως, να έρχεσαι να μου μιλάς και να μου λες “σεβασμός” και μετά να γυρίζω και να μαθαίνω αυτά που είπες στη Βίβιαν. Όχι, δεν το δέχομαι. Δεν το επιτρέπω σε μένα, οι αξίες μου δεν μου το επιτρέπουν», είπε ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ