16-05-2021

Ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε Παπανώτα και Ραμόνα Βλαντή: «Εγώ δεν συχνάζω σε κ@#μπαρα» (video)

Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε σε ένα σχόλιο που είχε κάνει ο Δημήτρης Παπανώτας αλλά η συνέχεια, στο πλατό του Happy Day, ήταν αρκετά σκληρή.

«Ποιος είναι ο Παπανώτας; Δεν τον γνωρίζω τον κύριο», είπε η Ραμόνα Βλαντή και αφού αναρωτήθηκε αν είναι δημοσιογράφος στην Ελλάδα του 2018, κατέληξε λέγοντας τη φράση: «Ο άδειος τενεκές κάνει θόρυβο, όχι ο γεμάτος». Ο Δημήτρης Παπανώτας, αφού άκουσε τη δήλωση έδωσε τη δική του απάντηση.

«Βγήκε από μέσα το… από «τσο», αρχίζει. «Δεν φταίει η κυρία που ήρθε οικονομική μετανάστρια από τη Ρουμανία του Τσαουσέσκου στη χώρα μας για να κάνει δήθεν μόδα.  Επίσης δεν φταίει που δεν ξέρει ποιοι έκαναν εδώ τηλεόραση τόσα χρόνια. Φταίνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης που ξαφνικά, έχει δύο χρόνια που μας γέμισαν κυρίες οι οποίες σύχναζαν όχι σε σικ κλαμπ της Αθήνας, αλλά φαντάζομαι σε μέρη που δεν συχνάζω εγώ. Που να με ξέρει η κοπέλα; Εγώ δεν πάω σε καζίνο ποτέ, δεν πάω σε στριπτιτζάδικα, δεν πάω σε κω…μπαρα, δεν πάω σε σκυλάδικα του 17ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού… Για να μην με ξέρει, μάλλον συχνάζουμε κάπου αλλού».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ