10-05-2021

Βίντεο με πυροβολισμούς ανέβασε η Μενεγάκη, προκαλώντας… αστυνομική έρευνα

Η Ελένη Μενεγάκη τροφοδότησε τον λογαριασμό της στο Instagram με πολύ υλικό από τις πασχαλιάτικες διακοπές της, τις οποίες πέρασε στο νησί της Κρήτης. Φωτογραφίες και βίντεο με ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της, φίλους και γνωστούς, γέμισαν τον λογαριασμό της.

Πού να φανταζόταν όμως ότι ένα από τα βίντεο που ανέβασε θα προκαλούσε αστυνομική έρευνα. Στο εν λόγω βίντεο η δημοφιλής παρουσιάστρια απολαμβάνει μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο μία μαντινάδα που τραγουδούν για την ίδια, αρκετοί Κρητικοί. Σε κάποια στιγμή του βίντεο όμως ακούγονται μπαλωθιές, με αποτέλεσμα να τρομάξουν όλοι και να σταματήσουν το τραγούδι, με την ίδια τη Μενεγάκη να κοιτάει έκπληκτη προς τη μεριά όπου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του patris διατάχθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προανάκριση για άσκοπους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Αφού βρεθούν, ορισμένοι μάλιστα είναι γνωστοί, θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δεν φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η κα Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της κ. Παντζόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ