15-05-2021

Η απαράδεκτη ατάκα της Φίνου για τη σεξουαλική παρενόχληση (video)

Στήλες άλατος έμειναν οι τηλεθεατές του τηλεοπτικού σταθμού Star το πρωί της Τετάρτης, όταν η Καίτη Φίνου επέλεξε μία απαράδεκτη διατύπωση, για τη σεξουαλική παρενόχληση των γυναικών, που θα συζητηθεί.

Ερωτηθείσα εάν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, σχολίασε: “Εκείνη την εποχή περπατούσε στον δρόμο και σου έκαναν όχι καμάκι, μέχρι και αυτοί που άνοιγαν της καμπαρντίνες και έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα. Δηλαδή, τι θα έπρεπε; Να βγαίνω να καταγγέλλω τον καθέναν; Εντάξει, και τι έγινε; Το αποφεύγεις και αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, κάθεσαι και το απολαμβάνεις αγάπη μου. Τι σεξουαλική παρενόχληση; Ένας παραγωγός ταινιών είχε πέσει πάνω μου. Ήταν μεθυσμένος, προσπάθησε να με αγκαλιάσει, του είπα «σταμάτα θα φωνάξω δυνατά να ακούσει η γραμματέας σου έξω». Τελείωσε”.

Ακόμα, μιλώντας για τον Στάθη Ψάλτη, τόνισε: “Με τον Στάθη Ψάλτη αγαπιόμασταν περισσότερο όταν χωρίσαμε και αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, παρά όταν ήμασταν μαζί. Όσο ήμασταν μαζί ήμασταν συνέχεια τσακωμένοι. Ο Στάθης πήγαινε με του κόσμου τις γυναίκες όταν και δεν ήταν μόνο ότι τον είχα πιάσει -και καλά έκανε, τώρα που πέρασαν τα χρόνια, ναι, τον καταλαβαίνω. Η γυναίκα του δικαιούται να συνεχίσει τη ζωή της“.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ