07-05-2021

Δύσκολες ώρες για την Τζένη Χειλουδάκη – Ζει με δωρεές φίλων, ζήτησε το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό τη δεκαετία του ’90 με αφορμή τη σχέση της με τον τότε εισαγγελέα Ρόδου, Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Ο λόγος για τη Τζένη Χειλουδάκη που μετά το θορυβώδες πέρασμά της από την εγχώρια επικαιρότητα τώρα ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Σητεία. Περιστασιακά εργάζεται ως DJ, περιμένει κάποια χρήματα που υποστηρίζει ότι της χρωστούν από εκδοτικό οίκο και με δεδομένο ότι αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδά της υπέβαλε αίτηση για το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης των 200 ευρώ. Όπως πολλοί ακόμα Έλληνες.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου, η Τζένη Χειλουδάκη έχει επιλέξει την ήρεμη ζωή και φροντίζει με μεγάλη αγάπη αδέσποτα ζώα, όμως επειδή η οικονομική της κατάσταση δεν επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των τετράποδων φίλων της –ούτε καν της ίδιας. Τα βγάζει πέρα με τη βοήθεια των φίλων της. Ζει με δωρεές αφού «εκεί με οδήγησε η χαζομάρα της νιότης μου που δεν κράτησα τα χρήματά μου όταν αυτά έπεφταν τσουβάλια στα πόδια μου», όπως λέει η ίδια.

Η ίδια, που ποτέ δεν φοβήθηκε κανέναν, δεν ντρέπεται ούτε να αποκαλύψει την κακή της οικονομική κατάσταση και μπορεί η Ρόδος να θυμάται την Τζένη Χειλουδάκη ως την γυναίκα που στα πόδια της έπεφταν δεσμίδες χρήματα κάθε βράδυ από θαυμαστές –πέρα από τους ντόπιους – έρχονταν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να δοκιμάσουν την τύχη τους μαζί της, η Κρήτη και ιδιαιτέρως η αγαπημένη της Σητεία, έχουν γνωρίσει την άλλη πλευρά της. Της Τζένης που ζει αποτραβηγμένη από τον κόσμο και απολαμβάνει τα αγαθά της φύσης, και τα απλά πράγματα, όπως η αγκαλιά της μητέρας της, η παρέα των σκυλιών και των γατιών της, η αγάπη των φίλων της.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να κάνω τη ζητιάνα για αυτά…. Καθόλου όμως…. Ανθρώπινο είναι… Μέχρι λοιπόν να γίνει το δικαστήριο και να πάρω τα χρήματα που μου οφείλει ο εκδοτικός οίκος, θα ζητιανεύω για να είναι ασφαλή και χορτάτα τα “παιδιά” μου…», εξομολογείται και μάλιστα αυτή την περίοδο προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η Νεφέλη, το σκυλί που έσωσε πριν από 10 χρόνια από τη Ρόδο «από έναν χρήστη ναρκωτικών που πάνω στη χαρμάνα του είχε ξεκοιλιάσει τη γάτα του και σίγουρα η Νεφέλη θα κακοπερνούσε στα χέρια του», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η Τζένη Χειλουδάκη, χορτασμένη από την μεγάλη ζωή, την υποκρισία και την ψευτιά που κρύβει η show biz, με την τόλμη που την διακρίνει και το θάρρος της γνώμης της, αποκαλύπτει ότι φίλος της από τη Θεσσαλονίκη της καλύπτει τα έξοδα για το ηλεκτρικό της ρεύμα και το τηλέφωνο και επειδή χρειάστηκε δύο φορές να της καλύψει η μητέρα της το ενοίκιο από την σύνταξή της –κάτι που η ίδια η Τζένη δεν το αντέχει –υπέβαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τον επόμενο μήνα πλέον, θα παίρνει το επίδομα των 200 ευρώ ως άπορη, μέχρι τουλάχιστον να τελεσφορήσει στα δικαστήρια η περιπέτειά της με τον εκδοτικό οίκο και να πάρει τα χρήματα που της οφείλονται.

Μέχρι τότε, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν για την φροντίδα των τετράποδων που φιλοξενεί μπορεί να καταθέτει χρήματα στο λογαριασμό της ALPHA BANK που η ίδια έχει δώσει στη δημοσιότητα, 792-002101-073756 (IBAN 390140 7920 7920 0210 1073 756) στο όνομα Ιωάννα Χειλουδάκη. «Ακόμα και 5 ευρώ θα ήταν σωτήρια στην φάση που βρίσκομαι… Ευχαριστώ απο καρδιάς…», επισημαίνει και είναι βέβαιο ότι και αυτή τη φορά θα βρει ανταπόκριση, γιατί πέρα από τους θαυμαστές που κατάφερε να κερδίσει στα χρόνια της κυριαρχίας της, με την απλότητα των τελευταίων χρόνων και την αγάπη της για τα ανυπεράσπιστα ζώα, κατάφερε να κερδίσει άλλους τόσους φίλους.

Πηγή: Δημοκρατική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ