30-10-2020

Δείτε για πρώτη φορά απόσπασμα από την αγγλόφωνη ταινία με τολμηρές σκηνές της Αλίκης Βουγιουκλάκη (εικόνες – video)

Η Finos Film δημοσίευσε απόσπασμα από την ταινία «Aliki my love» 54 χρόνια αφότου προβλήθηκε η ταινία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964», έγραφε η λεζάντα στο βίντεο.

Η συγκεκριμένη ταινία μάλιστα περιέχει τολμηρές σκηνές.


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε γυρίσει μία ξένη ταινία το 1964. Μπορεί ο ο Φιλοποίμην Φίνος να ξόδεψε πολλά χρήματα για τα γυρίσματα της ταινίας, ωστόσο η ταινία δεν κατάφερε να κερδίσει τους θεατές και βγήκε η ταινία 14η ανάμεσα σε 92 ταινίες τη χρονιά εκείνη κόβοντας συνολικά 235.890 εισιτήρια.

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και το 2017 ολοκληρώθηκε η ψηφιακή επεξεργασία και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε συλλεκτική έκδοση.


Η ιστορία της ταινίας:
Ο Μπάρι, ένας φουκαράς playboy, προσδοκά να πλουτίσει με την κληρονομιά ενός θείου του, βασιλιά της σάλτσας και των ψητών. Ο δικηγόρος του, όμως, τον πληροφορεί ότι το μυστικό της σάλτσας χάθηκε μαζί με τον θείο του και ότι δεν υπάρχει τίποτα κληρονομήσιμο, εκτός από ένα νησάκι στο Αιγαίο, με το όνομα Ευτυχία, από το οποίο καταγόταν ο θείος του. Για το νησί ενδιαφέρεται και ένας ξενοδόχος, ο Ρίτσαρντ, ο οποίος σχεδιάζει να το κάνει τουριστικό θέρετρο και έτσι οι δυο άνδρες έρχονται εσπευσμένα στην Ελλάδα. Στην “Ευτυχία” συναντούν την όμορφη δασκάλα Αλίκη και τη μητέρα της Άννα. Οι δύο γυναίκες είναι αποφασισμένες να εμποδίσουν την εγκατάσταση των ξένων στο νησί. Η ομορφιά της Αλίκης σαγηνεύει τον Μπάρι και ο Ρίτσαρντ σκλαβώνεται από την υπέροχη μαγειρική της Άννας. Μια μέρα, όμως, ο Ρίτσαρντ ανακαλύπτει ότι η Άννα κατέχει το μυστικό της περίφημης σάλτσας, με το οποίο ο Μπάρι μπορεί να γίνει πραγματικά πλούσιος…

ALIKI MY LOVE

Για πρώτη φορά, μετά από 54 χρόνια, προβάλλουμε απόσπασμα από την ταινία “Aliki My Love”, σε σκηνοθεσία Rudolph Mate, που έκανε πρεμιέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό σαν σήμερα το 1964.

Η αποκατάσταση της ταινίας κατάφερε να υλοποιηθεί πριν λίγους μήνες, και σύντομα θα διατεθεί προς το κοινό, σε συλλεκτική έκδοση!

#alikimylove #finosfilm #restoration

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία εδώ:
http://www.finosfilm.com/movies/view/70

Posted by Finos Film Official on Friday, 23 March 2018