24-10-2020

Έλληνας ηθοποιός: Έφαγα μια ολόκληρη περιουσία για μία γυναίκα και δεν ήταν καμία από τις συζύγους μου

Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις σε συνέντευξή του;

Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει δύο κόρες και όπως εξομολογήθηκε έχασε όλη του την περιουσία για μια γυναίκα που δεν ήταν καμία από τις συζύγους του όπως είπε ο Βύρων Κολάσης.

Έχετε χαλάσει ολόκληρη περιουσία για μία γυναίκα;

Αυτό είναι γεγονός, έφαγα μια ολόκληρη περιουσία, πάρα πολλά λεφτά, για μία γυναίκα και δεν ήταν καμία από τις δύο συζύγους μου. Έκανα ότι μπορεί να κάνει ένας άντρας που είναι ερωτευμένος και αγαπάει μια γυναίκα, είναι απλό. Είμαι μίας άλλης νοοτροπίας, παρόλο που μπορεί να μην άξιζε τον κόπο τελικά, άξιζε η διαδικασία, αυτή η εμπειρία ήταν σοφή για μένα.

Έχετε δύο υπέροχες κόρες.

Πραγματικά, είναι δύο συγκλονιστικά δημιουργήματα. Η μικρή είναι φυσιογνωμία στο πιάνο, δίνει ρεσιτάλ σε όλο τον κόσμο και είναι μόλις 19 ετών. Η μεγάλη έχει σπουδάσει γερμανική φιλολογία, έχει ασχοληθεί με τη μουσική σαν μαέστρος και υψίφωνος, αλλά στην Ελλάδα των διαφορετικών κυβερνήσεων και αποχρώσεων το ταλέντο και οι αξίες υπολειτουργούν. Η σχέση με τις κόρες μου είναι πάρα πολύ καλές. Έχουν και μεταξύ τους καλή σχέση. Κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι και με τα αδέλφια μου έχουμε καλές και αγαθές σχέσεις. Περιμένω να δω μέχρι πού μπορώ να φτάσω, ποιες είναι οι αντοχές και οι δυνάμεις μου. Κάθε μέρα είναι μία καινούργια αρχή για μένα. Μου λείπουν ο ύπνος και η ξεκούραση».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: «Αν θεωρήσω ότι κόλλησα κάποιον κορονοϊό, θα πεθάνω»

Πηγή: Λοιπόν