04-02-2021

Σε δύσκολη κατάσταση έλληνας ηθοποιός – Ζητούσε δανεικά στο facebook

Δύσκολες ώρες περνάει γνωστός ηθοποιός και αναγκάστηκε να ζητήσει χρήματα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας οποίος-α μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει… δεν ζητώ ελεημοσύνη, δανεικά ζητώ και με την πρώτη ευκαιρία θα τα επιστρέψω... ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα στη ζωή μου σ’ αυτήν την κατάσταση!», έγραψε ο Γιώργος Γεωργίου. Ο ηθοποιός πήγε να βγάλει από το μηχάνημα ανάληψης που είναι 560 ευρώ και βρήκε μέσα μόνο τα 40 ευρώ.

«Χρωστάω 2.900 ευρώ στην Εφορία, αλλά δεν είχα δηλώσει τον λογαριασμό μου ως ακατάσχετο και συνέβη ό,τι συνέβη. Τώρα, λοιπόν, η λογίστρια μου θα αναλάβει το θέμα καινά κάνει ρύθμιση δόσεων. Μάλιστα, μου είπαν ότι αν δεν δηλώσω τον λογαριασμό ως ακατάσχετο θα μου κρατήσουν και τους επόμενους μήνες, και αυτό μου προκαλεί πανικό.

Αναγκάστηκα, λοιπόν, να βγω στη ζητιανιά μέσω facebook για να μου δανείσουν και όχι να με ελεήσουν. Αρκετοί φίλοι μου προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν, με ό,τι μπορεί ο καθένας και τους ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε στην espresso.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ